Βροχερό το τριήμερο οπότε μην ταξιδέψετε... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βροχερό το τριήμερο οπότε μην ταξιδέψετε...

Βροχερό το τριήμερο οπότε μην ταξιδέψετε...

Share This
ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων !!
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εκδόθηκε από την ΕΜΥ, αφού προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες από αύριο μέχρι και την Τρίτη.
Ειδικότερα τα φαινόμενα θα είναι έντονα:
Την Κυριακή στη Δυτική Ελλάδα (κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο) και αργότερα στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και τα Κύθηρα., ενώ τη Δευτέρα σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Την Τρίτη στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη.
Την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων, αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές.
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
1.ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ (17-19/10/2010) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ:
α. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (17/10/2010) ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ) ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ.
β. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (18/10/2010) ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
γ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (19-10-2010) ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
2. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages