Υποδοχή Πρωθπουργού για τον Σαμαρά στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υποδοχή Πρωθπουργού για τον Σαμαρά στην Μεσσηνία

Υποδοχή Πρωθπουργού για τον Σαμαρά στην Μεσσηνία

Share This
Υποδοχή Πρωθυπουργού επεφύλαξαν οι Μεσσήνιοι στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, με το σύνθημα «Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός…» να κυριαρχεί σε κάθε γωνιά.
Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην περιοδεία του Αρχηγού του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην πατρίδα του χαρακτηρίζονταν από ένα ενθουσιώδες κλίμα αλλά και από συγκίνηση. Εκατοντάδες κόσμου τον περίμεναν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα στην πόλη της Κυπαρισσσίας και ο ίδιος τους αγκάλιασε όλους ανταποδίδοντας με ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς την υποδοχή. Ο κ Σαμαράς είχε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο και τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο. Πρώτος σταθμός το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια. Από εκεί έστειλε μήνυμα νίκης σε Περιφέρεια και το νέο καλλικρατικό δήμο και ζήτησε από τους δημότες να στηρίξουν δυναμικά τις επιλογές του κόμματος. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές οι εικόνες με τον Πρόεδρο της Ν.Δ ν πηγαίνει πόρτα – πόρτα και μαγαζί – μαγαζί και να μιλά με όλους τους πολίτες ακούγοντας τα προβλήματά τους. Την εικόνα αυτή μετέφερε στα Φιλιατρά περνώντας πρώτα από την κεντρική πλατεία και οδεύοντας προς το εκλογικό κέντρο του κου Κόλλια. Μίλησε στον κόσμο απλά όπως συνηθίζει για την εικόνα της «κατάθλιψης και της αγωνίας» που συναντά σε όλη την Ελλάδα λόγω της πολιτικής που εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ. Ακολούθησε η επίσκεψη του στους Γαργαλιάνους
και η παρουσία του στο εκλογικό κέντρο όπου εκατοντάδες κόσμου φώναζαν και τον σήκωσαν στα χέρια. Από εδώ μίλησε για τον Καλλικράτη και τις αλλαγές που θα προωθήσει άμεσα όταν η Ν.Δ. έρθει στην εξουσία κάτι που θα γίνει σύντομα όπως χαρακτηριστικά είπε. Ζήτησε να μην λείψει κανείς από αυτό το προσκλητήριο μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών και όλοι να υποστηρίξουν τις επιλογές του κόμματος, σημειώνοντας και το δίλλημα που υπάρχει. Μεγαλύτερη ύφεση και νέα μέτρα με το μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ ή αλλαγή σελίδας και ελπίδα με την πρόταση της Ν.Δ. Ακολούθησε το πέρασμά του από τον Πύργο Τριφυλίας και τη Χώρα όπου στο πλευρό του βρέθηκε και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης. Τελικός του σταθμός πριν το μεσημέρι η ιδιαίτερη πατρίδα του η Πύλος, με το κλίμα εδώ να είναι ιδιαίτερα θερμό. Από εδώ μίλησε για την σίγουρη εκλογή των Δ Δράκου και Δ. Καφαντάρη και ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί έμπρακτα κοντά στο πλευρό τους αλλά και να στηρίξει έτσι την πολιτική της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages