Έως 29-04-2011 η διαδικασία απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έως 29-04-2011 η διαδικασία απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων

Έως 29-04-2011 η διαδικασία απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων

Share This
Μέχρι και 29 Απριλίου 2011 παρατείνεται η διαδικασία απογραφής των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση δίνεται παράταση στην απογραφή επειδή μέχρι σήμερα μεγάλος αριθμός δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων (πολυτεκνικού επιδόματος, επιδόματος τρίτου παιδιού, πολυτεκνικού επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχής και ισόβιας σύνταξης), δεν έχει προλάβει να πραγματοποιήσει την απογραφή (άνοιγμα Τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμό των ΕΛΤΑ), η οποία έληξε την Παρασκευή 11-3-2011), και να ενταχθεί στο νέο σύστημα πληρωμής με πίστωση λογαριασμού.
Ο ΟΓΑ ενημερώνει τους δικαιούχους των πολυτεκνικών επιδομάτων ότι, .... όσοι δεν έχουν απογραφεί πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν, καταθέτοντας το "Απογραφικό Δελτίο" που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ στο Κατάστημα της Τράπεζας ή των ΕΛΤΑ που επιθυμούν να καταβάλλεται το επίδομα τους, έτσι ώστε η καταβολή των επιδομάτων τους, με πίστωση λογαριασμού, να γίνεται χωρίς καθυστερήσεις την ίδια μέρα για όλους τους δικαιούχους.
Σε κάθε περίπτωση ο ΟΓΑ ενημερώνει τους δικαιούχους του ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση πέραν της ανωτέρω καταληκτικής ημερομηνίας, για την ένταξή τους στο νέο σύστημα πληρωμής των πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ.
Κατά την κατάθεση του Απογραφικού Δελτίου, θα πρέπει οπωσδήποτε ο δικαιούχος να έχει μαζί του :
α) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριο ή ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς/αλλοδαπού πολιτικού φυγάδα, ή ειδικό δελτίο υπό ανοχή διαμονής αλλοδαπού που δεν έχει αναγνωρισθεί ως πρόσφυγας, κατά περίπτωση.
β) Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ. Αν δεν διαθέτει ΑΦΜ θα πρέπει να απευθυνθεί στη ΔΟΥ που υπάγεται για να λάβει βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ.
γ) Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Σε περίπτωση που δεν διαθέτει, θα πρέπει να απευθυνθεί στο πλησιέστερο ΚΕΠ ή στα Γραφεία ΑΜΚΑ των Ασφαλιστικών Φορέων για να του χορηγηθεί.
δ) Το βιβλιάριο της Τράπεζας (εφόσον υπάρχει).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages