Συνελήφθη ο ληστής των ΕΛΤΑ Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνελήφθη ο ληστής των ΕΛΤΑ Καλαμάτας

Συνελήφθη ο ληστής των ΕΛΤΑ Καλαμάτας

Share This
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός κακοποιός που είχε ληστέψει τα ΕΛ.ΤΑ Καλαμάτας την 1η Φεβρουαρίου, ενώ τον κατέγραφαν οι κάμερες. Μαζί του εντοπίστηκε και ένας Έλληνας συνεργός του, ο οποίος δεν είχε συμμετάσχει στην ληστεία της Καλαμάτας αλλά σε άλλη, σε τράπεζα της Ερμιόνης Αργολίδας που και αυτή είχε γίνει… on camera!
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας που ερευνούσε την ληστεία του περασμένου καλοκαιριού, κατάφερε να εξιχνιάσει και τις δύο συλλαμβάνοντας τον 27χρονο Αλβανό επειδή δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα. Από την εξέταση των βίντεο του κλειστού κυκλώματος της Εθνικής τράπεζας που είχαν καταγράψει καρέ- καρέ την ληστεία της 2ας Ιουλίου, διαπιστώθηκε ότι αυτός ήταν ο ένας από τους δύο κακοποιούς που δεν… φορούσαν κουκούλα!
Τότε, οι δύο δράστες είχαν αρπάξει 20.000 ευρώ και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι αστυνομικοί βρήκαν και τα στοιχεία του 26χρονου Έλληνα που πήρε μέρος στην ληστεία, όμως δεν συνελήφθη αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Στη συνέχεια της έρευνας, όμως, αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός αλλοδαπός ήταν ένας από τους δυο κουκουλοφόρους που εισέβαλαν πυροβολώντας στον αέρα στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. επτά μήνες αργότερα, άρπαξαν 2.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Όταν τους καταδίωξαν περιπολικά, άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, εγκατέλειψαν τη μηχανή, επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και διέφυγαν. Ο Αλβανός κακοποιός δεν αποκάλυψε την ταυτότητα των δύο συνεργών του στην ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages