Ιδρύεται Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ιδρύεται Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου

Ιδρύεται Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου

Share This
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Ε.Σ.Α.μεΑ.με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων ΑμεΑ και Γονέων αυτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.Συμμετείχαν φορείς και σύλλογοι από την Αρκαδία, την Αργολίδα, την Κορινθία,την Λακωνία και την Μεσσηνία.
Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδροτης Συνομοσπονδίας κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη για τις τρέχουσες εξελίξεις πουαφορούν στα ζητήματα της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας και έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ζωή των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους σε αυτή τηνιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την χώρα. Στην σύσκεψη συμφωνήθηκε ο σχεδιασμόςκαι η αγωνιστική συσπείρωση και επαγρύπνηση όλων των εμπλεκομένων μερών, για ναμην χαθούν κατακτήσεις ετών του εθνικού αναπηρικού κινήματος.
Παράλληλα αποφασίστηκε η δημιουργία ΠεριφερειακήςΟμοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και καταγράφηκαν οι απαραίτητεςκινήσεις για τις προσεχείς εβδομάδες, οπότε και θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τοθέμα.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο κ.Αντώνης Χαροκόπος, οργανωτικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας, ο κ. ΣωκράτηςΜαυροκορίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και η κα. Αθανασία Καρούνου,μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.μεΑ. Περιφέρειας Πελοποννήσου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο τηςΕ.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages