Ο Πράσινος ήλιος που ευτέλισε την Ελλάδα... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Πράσινος ήλιος που ευτέλισε την Ελλάδα...

Ο Πράσινος ήλιος που ευτέλισε την Ελλάδα...

Share This
Μετά τον διασυρμό του Τσοχαντζόπουλου, ο Καστανίδηςς άδειασε.. τον Σημίτη και μάλιστα με πολύ σκληρές και συγκεκριμένες κουβέντες για τις ευθύνες του στο σκάνδαλο της siemens, έχουμε τώρα περιοδείες από κυβερνητικά στελέχη στην περιφέρεια προκειμένου να λάβουν μέρος σε ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου...?
Άραγε τι θα πουν στον κόσμο όλοι αυτοί οι κύριοι που σχεδόν όλοι μας περνάμε τις ποιο δύσκολες οικονομικά ημέρες που έχει ζήσει η χώρα εδώ και πολλά χρόνια.
Αν θα τους γιαουρτώσει ο κόσμος εκεί που πάνε θα έχει άδικο η τα θέλει ο ….τους!
Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης θα μεταβεί στην Κέρκυρα. Επίσης , ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης θα μεταβεί στην Κόρινθο, και ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης στην Καβάλα.
Την Κυριακή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης θα μεταβεί στο Ναύπλιο, ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης στη Ρόδο, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης θα μεταβεί στην Καλαμάτα, και η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά στο Ηράκλειο.
Επίσης ο υφυπουργός Εσωτερικών και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής θα μεταβεί την Κυριακή στη Δράμα, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης στην Κατερίνη, η υφυπουργός Παιδείας Έυη Χριστοφιλοπούλου στην Βέροια και η υφυπουργός Εργασίας Α. Νταλάρα στο Βόλο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ οι ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Μήπως αυτό που είπε ο Σαμαράς στο Ζάππειο για το «αρνί» το σκέπτονται για τώρα..?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages