Αλλοι πιενάνε και άλλοι αρμενίζουν στην πανάκριβη Costa Navarino... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αλλοι πιενάνε και άλλοι αρμενίζουν στην πανάκριβη Costa Navarino...

Αλλοι πιενάνε και άλλοι αρμενίζουν στην πανάκριβη Costa Navarino...

Share This
ΑΛΛΟΙ πεινάνε και άλοι αρμενίζουν. Αλλοι μιλούν για τουρισμο και άλλοι απλά περιμένουν να ζήσουν απο αυτόν. Αυτά δεν ισχύουν όμως για τους....γκλάμουρους της τηλεόρασης....

Η Ελένη για τον Ματέο δεν μετράει παρά μόνο τα παιδιά της τα οποία είχε μαζί της.Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα για την κα Μενεγάκη. Δεν έχουν αξία. Αποτελούν μόνο μέσα που μπορούν να την βοηθήσουν να πετύχει τον μεγάλο σκοπό που δεν είναι τίποτα λιγότερο από την προσωπική της ευτυχία.
Η Ελένη πήρε τον Ματέο, πήραν και τα παιδιά και περάσανε τέσσερις ημέρες στο Costa Navarino στην Πύλο. Στο πιο σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα των Βαλκανίων. Δεν πρόκειται για απλά ένα ξενοδοχείο άλλα για ένα τουριστικό χωριό με όλες τις ανέσεις.
Εκεί δεν πλησιάζει παπαράτσι. Είναι αδύνατον να δεις τους ενοίκους εκτός κι αν είσαι κι εσύ ένοικος. Και για να είσαι ένοικος πρέπει το εκκαθαριστικό σου να είναι παχύ. Εκεί μπορείς να νοικιάσεις ένα δωμάτιο που θα ήταν σουίτα σε οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο ή και ολόκληρο σπίτι.
Το σπίτι (σουίτα) της Ελένης και του Ματέο κόστιζε την βραδιά 2.200 ευρώ! Το συνολικό κόστος της τετραήμερης διαμονής τους ήταν 8.800 ευρώ όσο κοστίζει κι ένα μικρό-μεσαίο αυτοκίνητο το οποίο θα το έχεις το λιγότερο για πέντε χρόνια σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Αν καταφέρεις φυσικά να το πάρεις.
Τα παιδιά της Ελένης ακολουθούσαν το πρόγραμμα του ξενοδοχείο με τους παιδαγωγούς σε γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ κλπ, σε πισίνες, σε παιδότοπους κλπ ενώ η Ελένη κι ο Ματέο περνούσαν την ώρα τους είτε στην ιδιωτική πισίνα, είτε στο ιδιωτικό τζακούζι είτε κάνοντας βόλτα στα στενά του τουριστικού χωριού είτε κάνοντας έρωτα στο δωμάτιο τους.
Ονειρεμένες ολιγοήμερες διακοπές για μια νέα … οικογένεια αφού πλέον είναι δεδομένο ότι ο Ματέο τα βρήκε τέλεια με τα τρία παιδιά της Ελένης, εκείνη κοιμάται με το κεφάλι της ήσυχο και τον καλό της στο πλάι της και έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν το επόμενο βήμα που μάλλον θα είναι ο γάμος. Εκτός κι αν η Ελένη κι ο Ματέο θέλουν να ζήσουν κι άλλο αυτόν τον εφηβικό τους έρωτα.
Τι περιείχε η σουίτα !
Η ιδιωτική πισίνα (23-35 τ.μ.) είναι μία μόνο από τις πολυτέλειες που παρέχονται στη σουίτα. Με εξαιρετική διακόσμηση και επίπλωση σε κάθε γωνιά, η μοναδική διαρρύθμιση της σουίτας εγγυάται στον επισκέπτη μαγευτική θέα των ελαιώνων, του Ιονίου Πελάγους ή του γηπέδου γκολφ από το κρεβάτι, από την μπανιέρα και από την πισίνα.
Η σουίτα επίσης διαθέτει ευρύχωρο καθιστικό με μοντέρνα επίπλωση, ξύλινα δάπεδα και υπερσύγχρονα συστήματα Home Cinema. Εκτός από το πολυτελές υπνοδωμάτιο και καθιστικό, η Ελένη με τον σύντροφο της απόλαυσε επίσης τις μεγάλες βεράντες με το ιδιωτικό μπάρμπεκιου. Πηγή: ΧΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages