Ανοικτή διαβούλευση για την μεταναστευτική πολιτική - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανοικτή διαβούλευση για την μεταναστευτική πολιτική

Ανοικτή διαβούλευση για την μεταναστευτική πολιτική

Share This
Ανοικτή διαβούλευση για την μεταναστευτική πολιτική στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιήσει, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο ύστερα από επερώτηση που είχαν καταθέσει σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, για τη δημιουργία Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Σπάρτη, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν από λίγο καιρό κι έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση όλης της τοπικής κοινωνίας και των φορέων στο σύνολο του νομού Λακωνίας.
Κατά την συζήτηση για τη δημιουργία Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Σπάρτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ότι, όλοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ένα μείζον ζήτημα όπως αυτό της μετανάστευσης, ενώ χαρακτήρισε την έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής από την Ελληνική κυβέρνηση, βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο κ. Τατούλης πρόσθεσε ότι, ΅'κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει ερήμην της αιρετής Περιφέρειας. Πρέπει να πάρουμε τις περισσότερες δυνατές αρμοδιότητες και να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να λαμβάνει αποφάσεις ερήμην του λαού της Περιφέρειας. Εμείς έχουμε την ευθύνη επίλυσης αυτών των ζητημάτων γιατί μπορούμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας καλύτερα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages