Πιέζουν τον Σαμαρά για κυβέρνηση τύπου Ζολώτα.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πιέζουν τον Σαμαρά για κυβέρνηση τύπου Ζολώτα..

Πιέζουν τον Σαμαρά για κυβέρνηση τύπου Ζολώτα..

Share This
Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα μέσα και έξω από την χώρα πιέζουν το Αντώνη Σαμαρά να συναινέσει σε ένα νέο σχέδιο συναίνεσης με κυβέρνηση τύπου Ζωλότα ( οικουμενική) για να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του, που βλέπουν και στις δημοσκοπήσεις. Αν θα συναινέσει ο πρόεδρος της ΝΔ σε ένα τέτοιο σενάριο, που θυσιάζουν και ξευτιλίζουν το Γ. Παπανδρέου που δεν τον αφήνουν να κάνει εκλογές όπως ζητά ο λαός, έχουν έτοιμο σχέδιο αποδόμησης του Α. Σαμαρά διαμέσων οικουμενικής κυβέρνησης ετοιμάζοντας συγχρόνως σαν ήρωα τον Β. Βενιζέλο που ξέρουμε τις σχέσεις του με τα πανελλαδικά ΜΜΕ, και όταν γίνουν εκλογές δεν θα έχει την δύναμη που έχει τώρα με αντίπαλο τον Γ. Παπανδρέου και η αυτοδυναμία θα είναι ποιο μακριά από ότι είναι σήμερα κάτι που θέλουν τα γνωστά κέντρα και παράκεντρα
Με το πρόσχημα ότι δεν θα προλάβουν γίνουν εκλογές και η χώρα θα χρεοκοπήσει εν μέσω προεκλογικής περιόδου τα ξένα κέντρα σε συνεργασία με μερικούς «Έλληνες» πιέζουν το Σαμαρά να αμφισβητήσει τον κόσμο που ζητά εκλογές και είναι έτοιμος όπως όλα δείχνουν να του δώσει ισχυρή πλειοψηφία( τρομάζοντας έτσι τους Έλληνες και ξένους τοκογλύφους) και να φυγομαχήσει με το πρόσχημα της οικουμενικής κάτι που μετά θα το έχουν σαν όπλο στις εκλογές που θα γίνουν.
Αντώνη πρόσεχε δεν έφτασες τυχαία εδώ.. Έχεις μαζί σου την πλειοψηφία του κόσμου όπως τότε που βγήκες αρχηγός και οι «γνωστοί σου» δεν το πίστευαν μέχρι την τελευταία στιγμή... τώρα σου στήνουν παγίδα.
Έχεις πει την ιστορία την γράφουν οι «κολασμένοι και όχι οι βολεμένοι».. Η ιστορία σου άνοιξε την πόρτα, πάντα ήσουν για τα δύσκολα όπως τώρα..κάνε την επανάσταση οι περισσότεροι είναι μαζί σου αλλά με καθαρές κουβέντες. Άλλωστε το σύνθημα μας ήταν «για την Ελλάδα της ελπίδας».
Υπάρχει ελπίδα με τα σημερινό χρέος και απόγνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages