Πρόσκληση σε Νίκα για Ολυμπία Οδό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πρόσκληση σε Νίκα για Ολυμπία Οδό

Πρόσκληση σε Νίκα για Ολυμπία Οδό

Share This
Στις εξελίξεις γύρω από τη διατήρηση ή όχι του Κέντρου Διαβιβάσεων στην Καλαμάτα, τη δημιουργία φυλακών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, αλλά και την τύχη της Ολυμπίας Οδού, αναφέρθηκε και χθες σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παν. Νίκας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, την προσεχή Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Υποδομών (οδός Ιπποκράτους), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με σκοπό την ενημέρωση από τον υφυπουργό Υποδομών για τις προοπτικές κατασκευής της Ολυμπίας Οδού. Στη σύσκεψη έχει κληθεί να συμμετάσχει και ο κ. Νίκας με την ιδιότητα του προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Μεσσηνίας.
«Από εκεί και πέρα», σχολίασε, «αναμένω πρόσκληση για τη συμμετοχή μας στη σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα την τύχη του Κέντρου Διαβιβάσεων. Ήδη με επιστολή μου έχω ενημερώσει τον αρμόδιο υπουργό Π. Μπεγλίτη για το ενδιαφέρον από την πλευρά μας να είμαστε παρόντες στη σύσκεψη. Θεωρώ αδιανόητο να μην προσκληθεί ο δήμαρχος της άμεσα ενδιαφερόμενης πόλης. Όμως, σε κάθε περίπτωση, είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες στην κρίσιμη αυτή συνάντηση».
Επιπλέον, ο κ. Νίκας επανέλαβε το ενδιαφέρον του Δήμου Καλαμάτας για τη λειτουργία σωφρονιστικού καταστήματος στην περιοχή μας. Μάλιστα, απαντώντας και σε κάποιες απόψεις που ακούγονται, ότι το συγκεκριμένο έργο δεν πρόκειται να προσφέρει καμία ανάπτυξη στην περιοχή, τόνισε ότι υπάρχει τόσο η κοινωνική όσο και η οικονομική του πλευρά. Και οι δύο αυτές παράμετροι λειτουργούν υπέρ της πόλης στην οποία θα αποφασιστεί να κατασκευαστούν οι φυλακές. «Κανείς δεν έχασε από τη λειτουργία σωφρονιστικού καταστήματος στην πόλη του», επισήμανε και επανέλαβε τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Καλαμάτα στο θέμα αυτό έναντι των άλλων «ανταγωνιστριών» πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages