Αρχίζουν σήμερα οι Θερινές εκπτώσεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αρχίζουν σήμερα οι Θερινές εκπτώσεις

Αρχίζουν σήμερα οι Θερινές εκπτώσεις

Share This
ΣHMEPA ξεκινούν επίσημα οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) σε ανακοίνωσή της υπόσχεται τις «μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών, ενώ καλεί τους καταναλωτές να τις εκμεταλλευθούν για να καλύψουν τις οικιακές και οικογενειακές τους ανάγκες». Ταυτόχρονα, η ΕΣΕΕ προς ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού επισημαίνει:
• Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, είναι υποχρεωτική. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται με απόλυτη ακρίβεια με την εκπτωτική αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά....
• Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα που λόγω τέλους εποχής και αλλαγής σεζόν εκποιούνται σε χαμηλότερες τιμές και όχι ελαττωματικά και β' διαλογής προϊόντα.
• Οι καταναλωτές να μην παρασύρονται από ευφάνταστες δελεαστικές διαφημίσεις και να μην ενδίδουν στη μάχη των μεγάλων ποσοστών εκπτώσεων από εταιρίες που «προσφέρουν» μεγάλες εκπτώσεις όλο τον χρόνο, αλλά σε «φουσκωμένες» τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages