Σε πύρινο κλοιό η δυτική Ελλάδα με 19 πυρκαγιές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε πύρινο κλοιό η δυτική Ελλάδα με 19 πυρκαγιές

Σε πύρινο κλοιό η δυτική Ελλάδα με 19 πυρκαγιές

Share This
Εμπρηστές όπως εκτιμούν φορείς και κάτοικοι βάζουν φωτιές και καίνε την Δυτική Ελλάδα αφού αρκετές απο αυτές εκδηλώθηκαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα .
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης εκλήθη να αντιμετωπίσει 19 πυρκαγιές. Μαλιστα χθές τη νύχτα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στον Ομπλό, έναν λόφο στις παρυφές της Πάτρας και απαιτήθηκε η συνδρομή εναέριων μέσων ώστε οι φλόγες να μην φθάσουν κοντά σε σπίτια μια και η φωτιά είχε "ανέβει" στην κορυφή του βουνού και «κατέβαινε» προς Κρήνη.
Συνολικά υπήρχαν τρία μέτωπα και οι μάχες με τις φλόγες ήταν ολονύχτιες με την αγωνία των κατοίκων στα ύψη! Μεγάλες φωτιές ξέσπασαν σε δύο σημεία στη Βόρεια Αιτωλοακαρνανία στην Αμφιλοχία και τον Στάνο, επίσης στα Μελίσια Λεχαινών, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, στα Σαμαρέϊκα Κυλλήνης.
Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται οι φωτιές στη Δαφνούλα και τις Φαρρές Αχαϊας, στη Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρναίας και το Γιαννισκάρι Δυτικής Αχαϊας, μία από τις ωραιότερες παραλίες του νομού.
Επίσης πυρκαγιές ξέσπασαν στον Αγιο Νικόλαο Σπάτων, στο Περιστέρι Αμαλιάδας και στα Κουγέϊκα στα Λεχαινά. Τέλος, φωτιά εκδηλώθηκε χθες στις 11 τη νύχτα και στην συνοικία της Πάτρας Βούντενη, ευτυχώς όμως σβήστηκε γρήγορα (μετά από μισή ώρα) αφού έκαψε 0,5 στρέμμα με σκουπίδια.
Γ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages