Κατάληψη στα διόδια στο Σπαθοβούνι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κατάληψη στα διόδια στο Σπαθοβούνι

Κατάληψη στα διόδια στο Σπαθοβούνι

Share This
Σε κατάληψη των διοδίων, προχώρησαν οι κάτοικοι από το χωριό Σπαθοβούνι Κορινθίας, χθες τη νύχτα, αφήνοντας τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την πολιτική της κοινοπραξίας ΜΟΡΕΑΣ, η οποία όπως υποστηρίζουν αθέτησε τις υποσχέσεις της.
Σύμφωνα με τους κατοίκους, η κοινοπραξία τούς ζήτησε να της προσκομίσουν δικαιολογητικά, μεταξύ των οποίων και εκκαθαριστικό εφορίας για να τους εκδώσει κάρτες μειωμένου αντιτίμου στα διόδια. Εκείνοι προσκόμισαν τα δικαιολογητικά και οι κοινοπραξία μοίρασε κάρτες δίμηνης διάρκειας στους μονίμους κατοίκους, αλλά για να τις χρησιμοποιεί μόνο αυτός στο όνομα του οποίου είναι το αυτοκίνητο και με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, γεγονός που εξόργισε τους κατοίκους.
Έτσι λοιπόν λένε ότι δεν μπορούν να πληρώνουν ένα ευρώ (που είναι το μειωμένο αντίτιμο) και να μην μπορεί να πάει στην δουλεία η γυναίκα ή τα παιδιά τους, αφού δεν τους αναγνωρίζει το δικαίωμα η κοινοπραξία.
Παράλληλα, έντονη είναι η διαμαρτυρία τους και για το γεγονός ότι τους ζητούν να επιδείξουν την ταυτότητά τους λέγοντας ότι, ''θεωρούν ότι περνούμε σε άλλη χώρα; Τι πέρασαν τα διόδια, για συνοριοφυλάκιο;''.
Οι κάτοικοι ζητούν η κοινοπραξία να τηρήσει τις υποσχέσεις της, διαφορετικά προειδοποιούν ότι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα καταλαμβάνουν τα διόδια και θα σηκώνουν τις μπάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages