14,5 χρόνια σε Αλβανό για τη ληστεία στο ΜΕΤΡΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

14,5 χρόνια σε Αλβανό για τη ληστεία στο ΜΕΤΡΟ

14,5 χρόνια σε Αλβανό για τη ληστεία στο ΜΕΤΡΟ

Share This
Σε 14,5 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε χθες σε δεύτερο βαθμό Αλβανός από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη ληστεία με καλάσνικοφ στο «Μετρό» της Καλαμάτας το Μάιο του 2009. Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε 15,5 χρόνια.
Και αυτή τη φορά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του στη ληστεία, παρά το δαχτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε σε σακούλα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.
Με καλάσνικοφ
Σύμφωνα με τον αστυνομικό που κατέθεσε, οι δράστες ήταν δύο. Φορώντας ολόσωμες φόρμες, κουκούλες και γάντια, με την απειλή όπλων πήραν από το κατάστημα 4.130 ευρώ. Για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο Ford Escort, το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο την άλλη μέρα σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή. Σε αυτό βρήκαν μια πλαστική σακούλα καταστήματος και μια μαύρη κουκούλα. Στη σακούλα βρέθηκε αποτύπωμα του κατηγορούμενου. Μετά από λίγες ημέρες συνελήφθη στην Πάτρα ετοιμαζόμενος να αναχωρήσει για Ιταλία. Το δε αυτοκίνητο είχε κλαπεί από το Βύρωνα στην Αθήνα.
Αρνείται
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίσθηκε ότι ομοεθνής του στην Αθήνα τού ζήτησε, επειδή έπρεπε να κατεβάσει τα δύο αυτοκίνητά του στην Καλαμάτα, να οδηγήσει το ένα και να του δώσει 100 ευρώ. Δέχτηκε, ταξίδεψαν το ένα αυτοκίνητο πίσω από το άλλο και, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, σταμάτησαν. Άφησαν εκεί το αυτοκίνητο και τον πήγε στο ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στην Αθήνα. Κατέθεσε ότι υπήρχε μια σακούλα στο αυτοκίνητο, την οποία έπιασε γιατί τον ενοχλούσε και έβαλε στο πίσω κάθισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages