Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας της Ν.Δ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας της Ν.Δ.

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας της Ν.Δ.

Share This
Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγο, από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτική Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ. ο Δημήτρης Αδαμόπουλος στα μέλη του συμβουλίου και στη συνέχεια στην Ν.Ο.Δ.Ε Μεσσηνίας.
Ο λόγος, όπως ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος είναι ότι κατεβαίνει ενάντια στην απόφαση του κόμματος στις εκλογές του επιμελητηρίου και ως εκ τούτου, δεν θέλει να σπιλώσει το κόμμα σαν πρόεδρος της μεγαλύτερης τοπικής της Μεσσηνίας στον Νομό του Προέδρου αφού δεν συμφωνεί με την απόφαση των συλλογικών οργάνων της Ν.Δ.
Όλα τα μέλη της τοπικής οργάνωσης προσπάθησαν να πείσουν τον κ Αδαμόπουλο ότι κάνει λάθος με αυτές του τις αποφάσεις και τον κάλεσαν να παραμείνει στη θέση του και να στρατευτεί με την απόφαση του κόμματος μπαίνοντας μάλιστα και ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γκούμα που στηρίζει εκτός των άλλων και η Ν.Δ.
Ο κ Αδαμόπουλος ανένδοτος είπε ότι συνεχίζει μόνος του με συνδυασμό που θα καταρτίσει και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στην πορεία τους.
Εντύπωση ωστόσο έκανε στους παραβρισκόμενους η απάντηση του στην ερώτηση γιατί δεν κατεβαίνει με τον Γ. Γκούμα που είπε ότι: «αν ήταν ένα προβεβλημένο στέλεχος σαν τον κ Σαμπαζιώτη…? θα το έκανε αυτό» κάτι που όπως καταλαβαίνετε τους άφησε άφωνους όλους καθότι οι εκλογές είναι για το επιμελητήριο και είναι για επιχειρηματίες-επαγγελματίες πράγμα που δεν είναι ο αγαπητός πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας καθότι είναι καθηγητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages