Κίνημα…στο ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου!! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κίνημα…στο ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου!!

Κίνημα…στο ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου!!

Share This
Μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου οι 8 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος ,Β. Κεγκέρογλου, Π. Βαρδίκος, Ε. Δαμιανάκης, Γ. Βούρος, Α. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Ζωίδης και Π. Ρήγας, ερωτούν τον κ.Βενιζέλο ,ζητούν να μάθουν σε τι ενέργεις έχει προβεί ο κ.Βενιζέλος για το θέμα που έχει προκύψει με τους καταθέτες εξωτερικού και τους οφειλέτες του Δημοσίου!
Ερωτούν λοιπόν,τον υπουργό Οικονομικών οι “πράσινοι” βουλευτές αν θα κληθούν, από ποια υπηρεσία και πότε, οι συγκεκριμένοι καταθέτες να αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων και αν έχουν φορολογηθεί τα συγκεκριμένα ποσά και ποιες είναι οι επόμενες ενέργειες, αν τα ποσά αυτά έχουν παράνομη προέλευση ή δεν έχουν φορολογηθεί.
Επίσης, ζητούν να μάθουν ποιες οι ενέργειες του υπουργείου και των αρμόδιων υπηρεσιών για την είσπραξη των οφειλομένων στο Δημόσιο, αν έχει γίνει διασταύρωση στοιχείων των καταθετών με τους οφειλέτες για εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία, καθώς και πότε θα είναι σε θέση το υπουργείο να δώσει στοιχεία γι’ αυτούς που έβγαλαν το 2010 χρήματα στο εξωτερικό.
Καίρια έρωτηση που ακούγεται από τα χείλη πολλών Ελλήνων , που έχουν υποστεί την άδικη φορολόγηση του Υπουργείου Οικονομικών και βλέπουν την “ιδιαίτερη”μεταχείριση στους μεγαλοοφειλέτες, παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages