Παρολίγο βιασμός στο κέντρο της Καλαμάτας ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παρολίγο βιασμός στο κέντρο της Καλαμάτας !

Παρολίγο βιασμός στο κέντρο της Καλαμάτας !

Share This
Θύμα επίθεσης με σεξουαλικά κίνητρα έπεσε μια νεαρή γυναίκα στο κέντρο της Καλαμάτας, από έναν άγνωστο ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει!
Όμως, η κοπέλα αντιστάθηκε με όση δύναμη διέθετε και κατάφερε να τρέψει σε φυγή τον επίδοξο βιαστή ο οποίος αναζητείται. Ο άγνωστος δράστης, που φορούσε μπουφάν με κατεβασμένη στο πρόσωπο την κουκούλα του, καραδοκούσε κρυμμένος σε ένα σκοτεινό σημείο δίπλα στην πόρτα της πολυκατοικίας της νεαρής γυναίκας πίσω από την κεντρική πλατεία της πόλης...
Μόλις εκείνη πήγε να ανοίξει, την άρπαξε από πίσω και προσπάθησε να την τραβήξει στο σημείο όπου βρισκόταν ενώ ταυτόχρονα άπλωνε τα χέρια του στα ευαίσθητα σημεία της!
Παρά τον τρόμο που ένιωσε, η κοπέλα βρήκε το κουράγιο να αντισταθεί στον ανώμαλο, ενώ ταυτόχρονα έβαζε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Πάνω στην πάλη, η κουκούλα του δράστη τραβήχτηκε και η κοπέλα είδε το πρόσωπό του. Έτσι, αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή. Το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία, όπου έδωσε την περιγραφή των χαρακτηριστικών του επίδοξου βιαστή που, σύμφωνα με την εκτίμησή της, ήταν Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages