Αλαλούμ ανακοινώσεων για την εκλογική μάχη στο Επιμελητήριο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αλαλούμ ανακοινώσεων για την εκλογική μάχη στο Επιμελητήριο

Αλαλούμ ανακοινώσεων για την εκλογική μάχη στο Επιμελητήριο

Share This
Φοβερά πανικοβλημένος ο Γ. Καραμπάτος εξέδωσε χθες σχεδόν την νύχτα μια ανακοίνωση που δεν καταλαβαίνει κανείς τι νόημα έχει μια και παραπέμπει σε μεθόδους που μάλλον εφαρμόζει ο ίδιος και τα πρωτοπαλίκαρα, του κρυφά και φανερά
Αναρωτιέται κανείς μήπως με αυτά που γράφει εννοεί ότι μάλωσαν από την Ν.Δ τον συνέταιρο του και μόνιμο… συνδικαλιστή χωρίς μαγαζί τόσα χρόνια που μετέφερε μάλιστα στα κεντρικά της Ν.Δ την επιθυμία να είναι ο Γ. Καραμπάτος ο εκλεκτός του κόμματος.
Ο συνέταιρος του αυτός, το παίζει εκτός από Ν.Δ και κολλητός φίλος του Αντώνη Σαμαρά και φωτογραφίζεται μαζί με τον πρόεδρο όπου βρεθεί για να πουλήσει μούρη και δύναμη. Μήπως αγαπητέ Γιώργο δεν συμφωνείς ότι θέλουν κλοτσιές κάτι τέτοιοι τύποι προκειμένου να αλλάξουμε επιτέλους?
Από ότι ξέρω αγαπητέ Γιώργο το ΠΑΣΟΚ για εσένα! παίρνει τηλέφωνα αγωνιωδώς και μάλιστα με υψηλά στελέχη του που «απειλούν» όσους είναι στο συνδυασμό «Γκούμα» και για προβλήματα στις επιχειρήσεις τους, άλλωστε μην σου διαφεύγει ότι κάποιος «αξιωματούχος» δικός σου απείλησε υποψήφιο του «Νέου Επιμελητηρίου» ότι «αν κατέβεις με αυτούς μην μου ξαναφέρεις μπύρες στο μαγαζί μου..!» με αποτέλεσμα ο άνθρωπος όταν είδε τέτοιες μεθόδους κάθισε σπίτι του και στην δουλειά του καθώς δεν περίμενε ότι στην Ελλάδα του 2011 θα συμβαίνουν αυτά.
Όπως και να έχει το θέμα σε καλώ να υπάρξει επίπεδο στον προεκλογικό αγώνα κάτι που το είχες πάντα στην ζωή σου και μην ξεπέφτεις στα μάτια όλων μας χάριν κάποιων ανεγκέφαλων και επαγγελματιών συνδικαλιστών που βλέπουν ότι και οι επαγγελματίες ξύπνησαν και ότι δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα γι αυτούς διότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα σίγουρα θα ξημερώσει νέα μέρα για το επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Νίκος Μπελογιάννης
Υποψήφιος στο «Νέο επιμελητήριο» με τον Γ. Γκούμα
Ακολουθεί η επιστολή καταγγελία του Γ. Καραμπάτου
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Υποψήφιοι του υπερκομματικού ανεξάρτητου Συνδυασμού μας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ» που ανήκουν ιδεολογικά στο κόμμα της ‘Νέας Δημοκρατίας’, μας ενημερώνουν ότι δέχονται πιέσεις από τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας για να ψηφίσουν τον Συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Γ. Γκούμα αντί του δικού μας τον οποίο έχουν ήδη επιλέξει. Το γεγονός αυτό, προκαλεί εύλογες απορίες δεδομένου ότι την ίδια ώρα που ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» δηλώνει ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, ανάβουν τα τηλέφωνα της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας για να συνετίσουν όσους τόλμησαν να επιλέξουν ελεύθερα έναν διαφορετικό από αυτόν Συνδυασμό και για να τους φέρουν στον ίσιο δρόμο του κόμματος!

Πρόκειται για απαράδεκτη τακτική που δεν τιμά όσους την ασκούν και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια των ψηφοφόρων τους αλλά και του συνόλου των πολιτών. Μάλλον «ξεχνούν» ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να σκέπτεται, να κρίνει και να επιλέγει ελεύθερα, όπως ορίζει η δημοκρατία, κυρίως όμως παραβλέπουν το γεγονός ότι κάθε προσπάθεια χειραγώγησης πολιτών είναι νοοτροπία που θυμίζει παρωχημένες σκοτεινές εποχές και απορριπτέες πελατειακές πρακτικές, οι οποίες ευθύνονται -εν πολλοίς- για τη χαώδη κατάσταση την οποία καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει η χώρα μας και όλοι εμείς. Η Επιχειρηματική Κοινότητα γνωρίζει πολύ καλά ότι μία από τις αιτίες για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας είναι η κομματικοποίηση των θεσμών, γεγονός που θα πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως από όλα τα κόμματα και στην προκειμένη περίπτωση από τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, ώστε να πάψουν να κάνουν τα ίδια λάθη του παρελθόντος, που σίγουρα δεν ευνοούν ούτε τους ίδιους αλλά κυρίως υπονομεύουν την καθιέρωση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού που χρειάζεται ο τόπος για να μπορέσει να σηκώσει το κεφάλι.
Γιώργος Καραμπάτος
Επικεφαλής ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ»
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages