Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις!!! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις!!!

Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις!!!

Share This
Απαιτείται να γίνει ότι είναι απαραίτητο σε υπερθετικό βαθμό, για να αποφευχθεί τα ασφαλιστικά ταμεία να μετατραπούν σε ταμεία… ανεργίας .
Αυτό που μπορεί ν΄ακούγεται ως …black xioumor αρχίζει να συζητείται δειλά!
Από το πρόσφατο παρελθόν ξέρουμε πως ότι αρχίσει να κουβεντιάζεται μπαίνει σε λίγο διάστημα, σε τροχιά υλοποίησης!
Από τις αρχές του 2012 λοιπόν, εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των απολύσεων και της ελαστικής απασχόλησης, αλλά και της μειωμένης κρατικής χρηματοδότησης, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τις συντάξεις!
Καλό θα είναι η μεταβατική Κυβέρνηση Παπαδήμου να δώσει κίνητρα για την παραγωγικότητα της εργασίας και όχι να εξωθεί σε συνταξιοδότηση τους πανικοβλημένους πλέον Έλληνες ,από το αδιέξοδο της πολιτικής που ακολουθήθηκε !
Σύμφωνα με συζητήσεις που γίνονται στο οικονομικό επιτελείο, η κυβέρνηση έχει δύο επιλογές: είτε να αρχίσει τις καθυστερήσεις πληρωμών συντάξεων για 2-3 μήνες, είτε να περικόψει τις συντάξεις κατά περίπου 20%.
Στελέχη του υπουργείο Οικονομικών δήλωσαν χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Κεφάλαιο»: «Ο πραγματικός κίνδυνος που αντιμετωπίζουν πλέον οι συνταξιούχοι είναι να παίρνουν συντάξεις στο ύψος των επιδομάτων ανεργίας», δηλαδή περίπου 450 ευρώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages