Πολλοί … γαμπροί για την προίκα του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πολλοί … γαμπροί για την προίκα του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Πολλοί … γαμπροί για την προίκα του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Share This
Πάνω από δέκα, είναι οι .. γαμπροί που διεκδικούν την Προεδρία του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.
Στο τέλος του χρόνου τελειώνει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, τελειώνει με παρατράγουδα αφού έγιναν «έργα» δίχως μελέτες και εγκρίσεις.
Δηλαδή… πεταμένα λεφτά. Οι μνηστήρες ακολουθούν την παραδοσιακή μέθοδο.
Επαφές με τους βουλευτές (φυσικά του ΠΑΣΟΚ) οι βουλευτές «επιλέγουν» το πρόσωπο που έχει «δική» του εκλογική πελατεία, ώστε να τους την παραχωρήσει στις εθνικές εκλογές και όποιος «επιλεγεί» εξασφαλίζει θέση. Θέση (καρέκλα) στις… παρελάσεις! Μόνο που όλοι, χαρακτηρίζονται από τη λαϊκή παροιμία «…. μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα».
Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τάσος Αποστολόπουλος πρέπει να κλείσει τ’ αυτιά του στους πολιτικούς εκβιασμούς βουλευτών και πολιτευτών και να επιλέξει, μεταξύ άξιων νέων ανθρώπων, οι οποίοι και γνώσεις επιστημονικές έχουν αλλά και ανάγκες εργασίας.
Από τους… δέκα που ξέρουμε ότι ζητούν την κορυφαία θέση του Λιμενικού Ταμείου, οι τέσσερεις είναι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι άλλοι αποτυχόντες «κομματάρχες», ή πρώην θεσμικοί παράγοντες! moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages