Θα πάρει την Χριστουγεννιάτικη πρόκριση η ΑΕΚ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θα πάρει την Χριστουγεννιάτικη πρόκριση η ΑΕΚ

Θα πάρει την Χριστουγεννιάτικη πρόκριση η ΑΕΚ

Share This
Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν την προσπάθεια τους για διατήρηση των κεκτημένων και αντιμετωπίζουν στην Καλαμάτα την ομώνυμη ομάδα (15:00, NewsIt, OTE Sports). Δοκίμασε Φούντα ο Κωστένογλου για την θέση του αμυντικού μέσου. Το πρόγραμμα της Πέμπτης για το Κύπελλο.
Σε κάθε περίπτωση, η επίσκεψη στην Καλαμάτα θα αποτελέσει ένα άτυπο... κρας τεστ, για το πως η Ένωση θα διαχειριστεί την ήττα από τον Ατρόμητο.
Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει σε εννέα παίκτες και θα παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης. Εκτός αποστολής έμειναν για την ΑΕΚ οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Κλωναρίδης, Βάργκας και Λεονάρντο, ο τιμωρημένος Μάκος, ο Γκέντσογλου, που είναι εκτός ομάδας και ο Καφές που κρίθηκε ανέτοιμος.
Συνεπώς, ο Κωστένογλου είναι υποχρεωμένος να παρατάξει μία ενδεκάδα ανάγκης, με τον 16χρονος Ταξιάρχη Φούντα να διεκδικεί μία θέση.
Στη δοκιμή ενδεκάδας που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο Αραμπατζής ήταν γκολκίπερ, ο Αργυρίου δεξί μπακ, ο Καράμπελας αριστερό και οι Κάλα και Μανωλάς δίδυμο στο κένρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναο Ρίκκα και ο Γεωργέας, εκτός κι αν ο Κωστένογλου κάνει τελικά την έκπληξη με τον Φούντα. Σε θέση επιτελικού χαφ θα είναι ο Γκερέιρο, με τον Κάρλος αριστερά και τον Μπέλεκ δεξιά. Στην κορυφή θα παίξει ο Σιαλμάς.
Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Καράμπελα, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέα, Μπουγαΐδη, Φούντα και Τσουκαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages