Ενοχλημένος σφόδρα ο Δήμαρχος Καλαμάτας... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενοχλημένος σφόδρα ο Δήμαρχος Καλαμάτας...

Ενοχλημένος σφόδρα ο Δήμαρχος Καλαμάτας...

Share This
Ελαφρώς ενοχλημένος φάνηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας , σε συνέντευξη τύπου που έδωσε , σχετικά με την παραχώρηση των κρατικών Λιμενικών Ταμείων στους Δήμους!
Αδιόρατα , έδειξε ενόχληση πιθανώς από την ετοιμότητα του έτερου Δημάρχου της Πύλου , που βρέθηκε πιο προετοιμασμένος , με αποτέλεσμα να πετύχει άμεσα τα θετικά αποτελέσματα για το Δήμο του. Λέτε το….σαράκι της ζήλειας να μπήκε έστω και λίγο στον πολυπράγμονα δήμαρχο Καλαμάτας;
Από τα λεγόμενά του φάνηκε πως αναφερόταν έμμεσα στον Καφαντάρη διαπιστώνοντας ως …καδμεία την όποια επιτυχία , λόγω της έλλειψης πόρων που έχουν οι μικρότεροι Δήμοι από την εκμετάλλευση των λιμανιών.
Η Πύλος όμως , συνεχίζει να είναι ένα σημαντικό λιμάνι και μπορεί με σωστή στρατηγική να έχει αυξημένα έσοδα και να βοηθηθεί ουσιαστικά και η όμορφη πόλη από τη σωστή διαχείριση.
Βέβαια είναι σωστοί οι προβληματισμοί του Προέδρου της ΠΕΔ για τους μικρούς Δήμους που θα διεκδικήσουν και αυτοί στη συνέχεια τη διαχείριση των λιμένων τους.
Πάντως αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος ιδίως αυτήν την περίοδο, είναι συνεργασία και όχι παραγκωνισμοί , τριβές , αντιπαλότητες και ανταγωνισμός!
Βέβαια εκ των πραγμάτων αυτός είναι αναπόφευκτος ,μιάς και στη Μεσσηνία τρείς δήμαρχοι είναι πρώην Αντινομάρχες της Νομαρχοντίας Δράκου ( Νίκας, Καφαντάρης, Αναστασόπουλος).
Είδαμε πως με….χειρουργικές κινήσεις εγκατέλειψαν το… σκάφος πριν βυθιστεί ενώ φανερό είναι πως σε κάθε τους δήλωση , εμφιλοχωρεί μία ελλοχεύουσα ανταγωνιστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages