Στους δρόμους το ΚΚΕ για τη νέα δανειακή σύμβαση - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στους δρόμους το ΚΚΕ για τη νέα δανειακή σύμβαση

Στους δρόμους το ΚΚΕ για τη νέα δανειακή σύμβαση

Share This
''Όχι στη δανειακή σύμβαση δε θα ζήσουμε με αλυσίδες. Όλοι και όλες στην συγκέντρωση του ΚΚΕ την Τρίτη 20 Μάρτη στην Πλατεία 23ης'', αυτό σημειώνει σε μήνυμά της η Νομαρχιακή οργάνωση Μεσσηνίας του ΚΚΕ και καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση.
Γενικά οι αντιδράσεις θα πυκνώνουν όσο οδεύουμε προς τις εκλογές και το πρόγραμμα του ΚΚΕ ήδη ετοιμάζεται με στοχευμένες δράσεις και εξορμήσεις.

Σήμερα το απόγευμα την ώρα που στη Βουλή περνά η νέα δανειακή σύμβαση το ΚΚΕ ζητά «... να υψώσουμε φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια. Γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του. Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 €. Όλα για τη σωτηρία του κεφαλαίου. Η ΕΕ, η συγκυβέρνηση και άλλοι παρατρεχάμενοι, το βάρβαρο και απάνθρωπο σύστημα προσπαθούν να σώσουν, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο του λαού. Με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και στη δύναμη της λαϊκής πάλης μπορούμε να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά σχέδια και να χαράξουμε το μέλλον προς όφελος των εργαζομένων. Κλείστε τ' αυτιά σας στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει. Κλείστε τ' αυτιά σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του. Ακούστε προσεκτικά τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages