Τα όρια του επικίνδυνου αγγίζει η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τα όρια του επικίνδυνου αγγίζει η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Τα όρια του επικίνδυνου αγγίζει η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Share This
«Ο λαός της Μεσσηνίας πρέπει να ξέρει ότι η κατάσταση αγγίζει τα όρια του επικίνδυνου σε ό,τι αφορά το νοσοκομείο», τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στους ειδικευόμενους γιατρούς, οι οποίοι ξεκίνησαν σήμερα επίσχεση εργασίας, αφού δεν παραμένουν απλήρωτες οι εφημερίες από το Δεκέμβριο.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος σημειώνει ότι η Υγεία έχει μετατραπεί σε εμπόρευμα για να κερδοσκοπήσουν τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, υπογραμμίζει τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στους γιατρούς και να διεκδικήσει δημόσια και δωρεάν Υγεία. Μεταξύ άλλων σημειώνεται:
«Το ΚΚΕ στηρίζει απερίφραστα τις κινητοποιήσεις των ειδικευόμενων γιατρών και καλεί και όλο το λαό να συμπαραταχθεί σε αυτόν τον αγώνα. Δεν είναι υπόθεση μόνο των γιατρών ή του υπόλοιπου προσωπικού. Είναι υπόθεση όλης της εργατικής τάξης αυτός ο αγώνας, εργαζόμενοι στην Yγεία και λαός μια γροθιά.
Το ΚΚΕ διεκδικεί αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους ανεξαιρέτως, υψηλού επιπέδου, με προσωπικό που θα αμείβεται επαρκώς με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και όχι με μισθούς ψίχουλα. Καλεί το λαό να αντιπαλέψει συνολικά αυτή την πολιτική και να βάλει πλώρη για άλλου τύπου εξουσία που στο επίκεντρό της θα θέτει τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρήσεων, εξουσία και οικονομία λαϊκή. Καλεί και τους ειδικευόμενους γιατρούς να συνεχίσουν δυναμικά, να οργανώσουν τον αγώνα τους μέσα από το σωματείο τους και να συνταχθούν με το ταξικό κίνημα για να φέρει ο αγώνας αυτός αποτελέσματα και να αφήσει παρακαταθήκη και για τους επόμενους μεγαλύτερους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages