Συναγερμός για τις παρελ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συναγερμός για τις παρελ

Συναγερμός για τις παρελ

Share This
Συναγερμός έχει ξεσπάσει πανελλαδικά για τις παρελάσεις και τον... κίνδυνο να μετατραπούν αυτές σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αντίδρασης των πολιτών αλλά και άλλων ομάδων.
Να γίνουν οι παρελάσεις και τοπικά παλλαϊκές διαδηλώσεις ζητά η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ με συνέπεια η ατμόσφαιρα να μυρίζει ήδη... μπαρούτι.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής με τίτλο "ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ" ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΗΣ ΕΕ, ΤΟΥ ΔΝΤ,ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ'' σημειώνεται:
''Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους να κλιμακώσουν την πάλη τους εδώ και τώρα χωρίς καμιά αναμονή. Μέσα στο επόμενο δίμηνο πριν τις εκλογές θα κριθούν πολύ σοβαρά ζητήματα για την εργατική τάξη και τον λαό. Οι δυνάμεις του κεφαλαίου και η Τρόικα, θέλουν να τσακίσουν τους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις, να κάνουν σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις, να διαλύσουν το ασφαλιστικό σύστημα. Να καταργήσουν κάθε δημοκρατικό και συνδικαλιστικό δικαίωμα, κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας. Να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε νέους "ραγιάδες" του μεγάλου ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Ο λαός πρέπει να απαντήσει στην επιδρομή.
ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ! Υπερασπίζουμε τους μισθούς και τις συμβάσεις μας. Δεν υπογράφουμε την καταδίκη μας. Αγώνας παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς. Κανένα παζάρι με την εργοδοσία. ΝΕΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.
ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ 25 Μάρτη. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Οι εργάτες, οι αγρότες, η νεολαία που την στέλνουν στον καιάδα των 400 ευρώ, στην ανεργία και την ξενιτιά. Οι αυτοαπασχολούμενοι που κλείνουν μαζικά. Τους τραντάξαμε στις 12 Φλεβάρη, να ετοιμάσουμε την οριστική ανατροπή τους στις 25 Μάρτη!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages