Αντί για προβλήματα κάνουν...ανταλλαγή γραμματέων στην Καλαμάτα. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αντί για προβλήματα κάνουν...ανταλλαγή γραμματέων στην Καλαμάτα.

Αντί για προβλήματα κάνουν...ανταλλαγή γραμματέων στην Καλαμάτα.

Share This
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τις ανταλλαγές συντρόφων…αλλά ανταλλαγή γραμματέων, μόνο αυτό δεν είχαμε ακούσει..
Και όμως το είδαμε και αυτό.

Πέναλτι και γκολ μαζί, είναι αυτό που έκαναν ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ.Παναγιώτης Αλευράς αλλά πιάστηκαν στα πράσα και τρέχουν από το πρωί και δε φτάνουν…!
Η ανταλλαγή γραμματέων έχει απίστευτες προεκτάσεις και δείχνει ότι δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό οι ταγοί μας…
Κινούνται στην κοσμάρα τους…!
Η αποκάλυψη είναι η εξής:
«Αγαπητό safari σε διαβάζω καθημερινά και θέλω να σε συγχαρώ για την ενημέρωση που παρέχεις. Η διαπλοκή και η διαφθορά στη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης αλλά και η πρόκληση ορισμένων υπαλλήλων της, δεν έχει όρια. Όλοι ξέρουν ότι δημοτική υπάλληλος φάντασμα, ορίστηκε με απόφαση Δημάρχου Καλαμάτας στο γραφείο του ως ιδιαίτερα , η κ. Γιάν… (μετατάχθηκε στο δήμο Καλαμάτας με τον ΚΑΛΛIΚΡΑΤΗ, τοποθετήθηκε στο τμήμα πολεοδομίας και πρόσφατα με την 14993/19-3-2012 απόφαση Δημάρχου Καλαμάτας στο γραφείο του).
Είναι σε όλους γνωστό, ότι η εν λόγω κυρία ποτέ δεν πήγε στο γραφείο της αλλά παίζει την ιδιαιτέρα του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, χωρίς τη σχετική έκδοση υπουργικής απόφασης, απόσπασής της από το δήμο Καλαμάτας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για να μπορεί να το παίζει ιδιαιτέρα!!!!
Ακόμη, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ,της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης προσφέρει χωρίς καμιά νόμιμη έκδοση υπουργικής απόφασης απόσπασής της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο δήμο Καλαμάτας, υπηρεσίες ιδιαιτέρας στο γραφείο του Αντιδημάρχου Καλαμάτας, η κ. Κέσ….. (τοποθετημένη στο γραφείο νομάρχη από την εποχή Φωτέα μέχρι και Δράκου και στην συνέχεια παράνομα στο γραφείο του Αντιδημάρχου Ριζά).
Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι γιατί καλύπτουν τις εν λόγω κυρίες; ποιός υπογράφει στις υπηρεσίες τους ; γιατί οι προϊστάμενοι σιωπούν;
Και μη μας πουν ότι έχουν κάνει αίτηση να αποσπαστούν , γιατί αυτές ποτέ δεν πήγαν στις οργανικές τους θέσεις για δουλειά.
Έχουν μάθει πάντα να βολεύοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages