Στην Καλαμάτα η παρέλαση αλλά με δύο προσαγωγές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην Καλαμάτα η παρέλαση αλλά με δύο προσαγωγές

Στην Καλαμάτα η παρέλαση αλλά με δύο προσαγωγές

Share This
Επεισόδια απειλήθηκαν στην Καλαμάτα προς το μέσον της παρέλασης αλλά η επέμβαση της αστυνομίας που ήταν πολύ καλά οργανωμένη, δεν άφησε να εξελιχθούν. Συγκεκριμένα και ενώ είχε αρχίσει η Παρέλαση κατά μήκος της Αριστομένους περίπου στο μέσον της, μια μικρή ομάδα ανθρώπων επιχείρησε να μπει στον χώρο .
Εκεί επενέβησαν αρχικά μέλη της Χρυσής Αυγής για να τους παρεμποδίσουν, εγιναν και αψιμαχίες, ενώ στην συνέχεια η αστυνομία παρενέβει και έκανε δύο προσαγωγές. Η παρέλαση παρά την ένταση που δημιουργήθηκε εξελίχθηκε στην συνέχεια ομαλά ενώ στο τέλος της η Αστυνομία επέτρεψε να μπουν στον χώρο της διαδρομής και να κινηθούν κατά μήκος της μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπάρξει ανακοινώσεις από την αριστερή κίνηση για παρεμπόδιση και διαμαρτυρία στην διάρκεια της παρέλασης.
Οι Βουλευτές Μεσσηνίας δεν ρίσκαραν ουτε και σήμερα σε αυτήν την παρέλαση να εμφανιστούν στην οποία ομως παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ.Κανελλόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π.Νίκας και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages