Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Share This
Αποστολοπούλου Σοφία, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Υπαίθρου Μεσσηνίας του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος Δήμου Πύλου Νέστορος, γιατρός στο ΚΥ Πύλου.
Διασάκος Νικόλαος, μέλος Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καλαμάτας, οδοντίατρος μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας
Καλογεροπούλου Παναγιώτα μέλος της Επ. Περιοχής Πελ/σου του ΚΚΕ και γραμματέας της Εργατικής Αχτίδας Μεσσηνίας, εκπαιδευτικός.
Κατσάς Αντώνης Δικηγόρος, Επίτιμος Πρόεδρος της Θεατρικής Διαδρομής, διετέλεσε μέλος της Πανελλαδικής επιτροπής του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών). Παρείχε δωρεάν νομική συμπαράσταση σε διάφορα κινήματα που αναπτύχτηκαν στα Λεϊκά, στο Ταϋγετο και στο Μπουρνιά κ.α
Κουκούμης Σαράντος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας, Συνταξιούχος Δάσκαλος Συνδικαλιστής για πολλά χρόνια στο χώρο των δασκάλων.
Κουφαλάκος Παναγιώτης Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ και της Πανελλήνιας ένωσης συλλόγων γονέων μουσικών σχολείων και μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Αγ. Σίδερη .
Λαζαρακόπουλος Χαράλαμπος (Μπάμπης), μέλος της Αχτιδικής Επ. της εργατικής αχτίδας Μεσσηνίας του ΚΚΕ, μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Φυτειάς, Συνδικαλιστής για πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδόμων, συνταξιούχος οικοδόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages