Απάντηση Αδαμόπουλου σε Καραμπάτο και στον "υπασπιστή" Γκρέκη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απάντηση Αδαμόπουλου σε Καραμπάτο και στον "υπασπιστή" Γκρέκη

Απάντηση Αδαμόπουλου σε Καραμπάτο και στον "υπασπιστή" Γκρέκη

Share This
Χοντραίνει η κόντρα και το παιχνίδι στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και βρισκόμαστε μιαν... ανάσα προτού βγουν επιτέλους τα... άπλυτα της ΕΤΑΠ στη φορά. Ο Δ. Αδαμόπουλος δεν ''κώλωσε'' στην επίθεση που εξαπέλυσαν με ανακοινώσεις ο Γ. Καραμπάτος και ο ''Υπασπιστής'' του Π. Γκρέκης και σήμερα σε νέα του ανακοίνωση τα "χώνει" και στους δύο όντας αποκαλυπτικός.
Αναλυτικά σημειώνει σε δήλωσή του:

Διάβασα με προσοχή τις δηλώσεις τους περί αψυχολόγητων ενεργειών μου που δήθεν δυσφημίζουν το θεσμό του Επιμελητηρίου και σκιάζουν την απόλυτα διαφανή λειτουργία της ΕΤΑΠ σπέρνοντας ζιζάνια.
Απαντώ λοιπόν,
1ον εγώ δεν έκλεισα το Επιμελητήριο όπως αναφέρουν την Δευτέρα 09/04/12, αλλά συμβολικά δεν επέτρεψα για 2 ώρες περίπου στο προσωπικό της ΕΤΑΠ να δουλέψει στο Επιμελητήριο. Φυσικά και εξυπηρετήθηκαν όλοι οι επαγγελματίες στα θέματά τους. Αλλά πως συνεδρίασαν τα 3 εκ των 5 μελών της Διοικητικής επιτροπής με το κ. Καραμπάτο στις 2.30 μ.μ., όπως με πληροφόρησε την άλλη μέρα ο αναπλ. διοικητ. προιστάμενος, και εξέλεξαν εν κρυπτώ το νέο Δ.Σ. της ΕΤΑΠ αφού είχα κλείσει το Επιμελητήριο; Επίσης, εγώ κύριοι, σκιάζω την ΕΤΑΠ, ζητώντας οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές ή μήπως ευθύνομαι για την εν κρυπτώ πρόσληψη της νέας διευθύντριας-μη πιστοποιημένης στο Κέντρο Εκπαίδευσης;
2ον Όσον αφορά την απειρία μου και την εμφάνισή μου με στυλ δικτατορίσκου που επικαλούνται, φυσικά και δεν έχω 14 χρόνια στην προεδρία που είχε ο τέως, αλλά φροντίζω και να ενημερώνομαι και να συμβουλεύομαι τους νομικούς συμβούλους, ώστε να βαδίζω πάντα στο γράμμα του Νόμου. Είναι γνωστό κατά το παρελθόν στα Μ.Μ.Ε. ότι ο κ. Καραμπάτος είχε ζητήσει την αναγόρευση του Μουαμάρ Καντάφι σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου Πελ/νήσου, αφού τον θαύμαζε με πάθος και εγώ είχα συγκρουστεί μαζί του στο προηγούμενο Δ.Σ. χαρακτηρίζοντας τον Καντάφι αιμοσταγή δολοφόνο. Επίσης στην σύγκλιση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που αναφέρεστε ότι έπρεπε να κάνω κ. σύμβουλε, φυσικά και είχα στείλει πρόσκληση όπως γνωρίζετε για την 4η Απριλίου, αλλά αναβλήθηκε γιατί προέκυψε εκτάκτως η συνάντηση των προέδρων των 6 πυρόπληκτων νομών με τον υπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη για την παράταση των δόσεων αποπληρωμής των πυρόπληκτων δανείων. Η νέα πρόσκληση για την σύγκλιση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 πού απεύθυνα με βάσει τη διάταξη του άρθρου 3ε,παράγρ.3 της Επιμελητηριακής νομοθεσίας, σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα, αρκεί να παρευρεθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages