Πράσινο παραλήρημα για υποψήφιους στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πράσινο παραλήρημα για υποψήφιους στη Μεσσηνία

Πράσινο παραλήρημα για υποψήφιους στη Μεσσηνία

Share This
Προσπαθεί, προσπαθεί αλλά δεν κλείνει η 7η θέση για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, με τον προβληματισμό να είναι κάτι παραπάνω από έντονος. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελε το ΠΑΣΟΚ στο Νομό που από εκεί που βρισκόταν σε ''πλεονεκτική'' θέση λόγω των τριών εδρών, βλέπει να μην έχει την απάντηση που πρέπει στο ''ισχυρό'' ψηφοδέλτιο που κατεβάζει η Ν.Δ.
Αντίθετα η απροθυμία είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και το... κυνήγι του 7ου υποψηφίου έχει ξεκινήσει, αλλά δεν έχει μέχρι τώρα αποδώσει. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως σε επικοινωνία μας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Κανελλόπουλο, ο ίδιος ξεκαθάρισε μια και καλή πως δεν θα είναι υποψήφιος κάτι για το οποίο όπως μας τόνισε έχει ενημέρωσει τους πάντες στο κόμμα εδώ και ένα μήνα (Μπεγλίτη, Αργύρη κλ.π.) Και εδώ σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό καθότι φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδόν αλληλοεξουδετέρωσε, δύο ισχυρές υποψηφιότητες Αποστολόπουλου Τάσου (Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης) και Γιώργου Κανελλόπουλου (Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ) και άφησε το μεγάλο... βάρος να το τραβήξουν οι δύο βουλευτές (Δημήτρης Κουσελάς – Νάντια Γιαννακοπούλου) και από κοντά και ο Πολιτευτής Λεωνίδας Φιλιππόπουλος.
Για την 7η θέση θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα τα ονόματα γυναικών έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά οι αρνήσεις είναι... χαστούκια για τον κομματικό μηχανισμό, που πλέον ρίχνει το βάρος στο να... μεταπείσει τοπικά κομματικά στελέχη, με ιδιαίτερες πιέσεις να ασκούνται και στον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας Χρήστο Χριστόπουλο. Χαμός στο ίσιωμα δηλαδή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages