Ο «καθηγητής-φάντασμα» πάει για βουλευτής - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο «καθηγητής-φάντασμα» πάει για βουλευτής

Ο «καθηγητής-φάντασμα» πάει για βουλευτής

Share This
Διαβάζουμε στην «Ισοτιμία» το θέμα για τον Θανάση Πετράκο και ξαναθυμόμαστε εμείς οι Μεσσήνιοι αλλά και κάθε εργαζόμενος, την άποψη για την εργασία που έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαν τον κ. Θ. Πετράκο που τον αποκαλεί «καθηγητή φάντασμα» η εν λόγω εφημερίδα μια και δεν έχει πατήσει στην δουλειά του εδώ και χρόνια. Δείτε το θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας ποιοι πάνε να μας σώσουν...
Ο «καθηγητής-φάντασμα» πάει για βουλευτής.»
Ο Μανώλης Γλέζος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας σ´αυτές τις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αντί του Αγωνιστή, Συμβόλου της Εθνικής Αντίστασης, «επικεφαλής» θα είναι το στέλεχος ΣΥΝ Θανάσης Πετράκος (καθηγητής του Δημοσίου) και Περιφερειακός Σύμβουλος στην Πελοπόννησο.
Όπως έχει αποκαλύψει ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο κ. Πετρακος έχει «αποσπαστεί» απο τη δημόσια εκπαίδευση στο βουλευτικό γραφείο της κ. Ευαγγελίας Αμανατιδου (Θεσσαλονίκη) και επειδή βρίσκεται συνέχεια στη Μεσσηνία, τον αποκαλούν στο ΠΕ.ΣΥ... «καθηγητή -φάντασμα»!
Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα αυτό θα έχει συνέχεια, διότι δεν είναι μόνο η μέθοδος της ...νομιμοφανούς απόσπασης, αλλά το γεγονός πως, ούτε στο σχολείο πάταγε αλλά ούτε και στην Θεσσαλονίκη η έστω στην Βουλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages