Σε κατάσταση... διάλυσης και ...εξευτελισμού το Επιμελητήριο Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε κατάσταση... διάλυσης και ...εξευτελισμού το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Σε κατάσταση... διάλυσης και ...εξευτελισμού το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Share This
Από τη μια είναι για... γέλια και για για κλάματα αυτά που γίνονται στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, από την άλλη η εξέλιξή τους... τινάζει στον αέρα τον θεσμό, που κυριολεκτικά κινείται ακροβατώντας στο τέλμα και την απαξίωση, που τον οδήγησαν οι Δημήτρης Αδαμόπουλος και Γιώργος Καραμπάτος.
Τα ''συνεταιράκια'' δεν τα βρήκαν και τα... έσπασαν και έτσι μετέτρεψαν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες εξουσίας και παρα-εξουσίας τους, το Επιμελήτηριο σε... μαγαζάκι προσωπικών αντιπαραθέσεων και.... υπογείων διαδρομών.
Οι δύο παρατάξεις δεν τα βρήκαν και έτσι θέματα πληρωμών, εκείνο της... περιβόητης συμμαχίας για την ενδυνάμωση της μεσσηνιακής αγοράς (που σημειωτέον δεν έφερε και κανένα αποτέλεσμα), η μισθοδοσία του προσωπικού της ΕΤΑΠ να είναι στον... αέρα και το Επιμελητήριο ένα βήμα πριν από τη διάλυση.
Η πλευρά του Γιώργου Καραμπάτου συστηματικά και... υπόγεια με τις περίφημες προεκλογικές τροποποιήσεις καταστατικών πάντα έλεγχε το Επιμελητήριο και την λειτουργία του υπό άλλο πλαίσιο και άφησε για... γλάστρα τον Δημήτρη Αδαμόπουλο, αφαιρώντας του ουσιαστικά μέχρι και το δικαίωμα να... ανοίξει την αλληλογραφία.
Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΠ, βρέθηκαν όλοι οι ''πρωτοκλασσάτοι'' του Γιώργου Καραμπάτου και στην Προεδρία ο Παύλος Κρανιώτης, με υπερ-εξουσίες στα χέρια, όντας ο υπερ-πρόεδρος!
Η πλευρά Αδαμόπουλου σημειώνει πως όλα αυτά εξελίχθηκαν παράνομα και η αντιπαράθεση γίνεται κάτι παραπάνω από οξεία και φαίνεται πως θα οδηγηθεί και στις δικαστικές αίθουσες.
Σήμερα έγινε η συνεδρίαση εκτάκτως της διοικούσας επιτροπής όπου με 3-2 υπέρ της παράταξης του Γ. Καραμπάτου, αποφασίστηκε στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη Τετάρτη να τεθεί το θέμα της έκπτωσης από το αξίωμα του Προέδρου του Δημήτρη Αδαμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages