Αυτοκτόνησε δάσκαλος στην Ξάνθη ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυτοκτόνησε δάσκαλος στην Ξάνθη ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας

Αυτοκτόνησε δάσκαλος στην Ξάνθη ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας

Share This
Το φαινόμενο των αυτοκτονιών με πολιτικές προεκτάσεις έχει αρχίσει πραγματικά να αποκτά τρομακτικές διαστάσεις στη χώρα μας και Κύριος οίδε τι μέλλει γενέσθαι… Αυτές οι πράξεις ανήκουν πλέον ξεκάθαρα στην κατηγορία ειδήσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και οι λόγοι είναι….ευνόητοι. Ας όψονται όλοι εκείνοι που -συντεταγμένα- οδήγησαν τους Έλληνες πολίτες σε τέτοια απόγνωση…
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σταυρούπολης στην Ξάνθη, η αυτοκτονία 45χρονου δασκάλου το απόγευμα του Σαββάτου ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας.
Όπως αναφέρει το xanthipress, πρόκειται για ένα δάσκαλο, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πάσχα. Ο αυτόχειρας, παντρεμένος με παιδιά, απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη.
Άφησε μάλιστα πίσω του πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας!
defenvenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages