Μετωπική σύγκρουση για τις νέες εκλογές... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μετωπική σύγκρουση για τις νέες εκλογές...

Μετωπική σύγκρουση για τις νέες εκλογές...

Share This
Ο κύβος ερρίφθη με την μεγαλύτερη πολιτική μονομαχία να είναι εντός των πυλών η οποία θα κρίνει και τον προσανατολισμό της Χώρας. Ευρώπη και ευρώ η δραχμή και περιπέτεια αυτό είναι το διακύβευμα που θα παίξει σε αυτές τις εκλογές με τους μοναδικούς μεγάλους μονομάχους να είναι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας ενώ όλοι οι άλλοι σύμφωνα με εκτιμήσεις πολλών δημοσκόπων θα καταγράψουν ιστορικά χαμηλά ποσοστά με μεγάλο ενδεχόμενο κάποιοι να διαλυθούν μετά τις εκλογές.
Η απόφαση της Ελλάδας να επιστρέψει στις κάλπες προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση οδηγεί σε μια νέα φάση την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός, Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Η απόφαση της Ελλάδας να επιστρέψει στις κάλπες προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση οδηγεί σε μια νέα φάση την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, χαρακτηρίζοντας τις εκλογές ως δημοψήφισμα που θα δείξει αν η χώρα θα μείνει ή όχι στο ευρώ.
Εάν η Ελλάδα θέλει να μείνει στην ευρωζώνη, τότε πρέπει να αποδεχτεί τους όρους. Κανένας υπεύθυνος υποψήφιος δεν μπορεί να το αποκρύψει αυτό από τους ψηφοφόρους, πρόσθεσε ο Σόιμπλε.
Ο Γερμανός υπουργός συμπλήρωσε ότι η διεξαγωγή νέων εκλογών δεν αλλάζει την κατάσταση. «Το πρόγραμμα έχει συμφωνηθεί. Χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση ικανή να πάρει αποφάσεις», τόνισ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages