Πελοποννησιακό «ενδιαφέρον» οι συλλήψεις σε νυχτερινό κέντρο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πελοποννησιακό «ενδιαφέρον» οι συλλήψεις σε νυχτερινό κέντρο

Πελοποννησιακό «ενδιαφέρον» οι συλλήψεις σε νυχτερινό κέντρο

Share This
Εδώ ο κόσμος χάνεται και η φοροδιαφυγή …βασιλεύει!
Είναι ενδεικτικό της «αναρχίας» που επικρατεί στην αγορά, μετά τα αποτελέσματα του ελέγχου που πραγματοποίησαν οι …ράμπο της οικονομικής αστυνομίας, την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα.
Νυχτερινό κέντρο, απο τα μεγαλύτερα της παραλιακής, είχε «κόψει»,μόλις 6 εισιτήρια ενώ είχε 100 τραπέζια. Δηλαδή πάνω από 500 άτομα.

Η αναρχία στην αγορά και κατ επέκταση στην φοροδιαφυγή συνεχίζεται με ένταση.
Το μόνο θετικό από αυτό το …ντου των ράμπο του οικονομικού εγκλήματος είναι πως οι παραδοσιακοί ελεγκτές του ΣΔΟΕ, παραμερίστηκαν και η πελατειακή σχέση που είχαν αναπτύξει με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων …φοροδιαφυγής προφανώς δεν …λειτούργησε.
Η προχθεσινή σύλληψη του …αχυράνθρωπου στο νυχτερινό κέντρο αποδεικνύει πως για λογαριασμό των αφεντικών του δέχεται να είναι ο «μπροστινός» στις φορολογικές και άλλες ελεγκτικές αρχές, προκειμένου να τερματίζεται ο οποιοσδήποτε έλεγχος στους …αχυρανθρώπους και να μην επεκτείνεται στον πραγματικό ιδιοκτήτη και στο περιβάλλον του.
Είναι βέβαιο πως ένας παραπέρα έλεγχος στο πόθεν έσχες όλων αυτών που συλλαμβάνονται η καταζητούνται (περιουσιακά στοιχεία των ίδιων και των στενών συγγενών τους και των φορολογικών τους δηλώσεων), θα γίνει αντιληπτό το γιατί έφτασε η χώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages