"Παμπελοποννησιακή" συμμαχία κάνει ο Δήμας! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"Παμπελοποννησιακή" συμμαχία κάνει ο Δήμας!

"Παμπελοποννησιακή" συμμαχία κάνει ο Δήμας!

Share This
Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, είχε σήμερα ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Χρήστος Δήμας. Η συνάντηση έγινε στην έδρα της περιφέρειας, στην Τρίπολη. Ο Χρήστος Δήμας εξέφρασε στον Τατούλη την ανάγκη να διεκδικήσει ακόμη πιο δυναμικά η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου τον νομό Αχαίας και τον νομό Ηλείας.
"Υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορέσουμε να χαράξουμε πραγματικά κοινή Πελοποννησιακή πολιτική σε κρίσιμους τομείς όπως ο τουρισμός και η αγροτική ανάπτυξη"
Παράλληλα, συζήτησαν την προσπάθεια που κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αυξήσει την απορροφητικότητα των ΕΣΠΑ για να μπορέσει να βοηθήσει στην αναθέρμανση της αγοράς στην Πελοπόννησο. Τέλος συζήτησαν τα έργα τα οποία προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου τόσο στους οδικούς άξονες (Νεμέα-Κιάτο, Κορίνθου-Επιδάυρου κλπ) όσο και αυτά των γενικότερων υποδομών (Φράγμα Ασωπού, Αγορά Λεχαίου, Βιολογικοί καθαρισμοί, διάβρωση ακτών κλπ).
H συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών του νέου βουλευτή με φορείς και ανθρώπους τόσο του Νομού του της Κορινθίας, όσο και της ευρύτερης περιεφέρειας Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages