Αναπλάσεις στο Ιστορικό κέντρο και την Αριστομένους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αναπλάσεις στο Ιστορικό κέντρο και την Αριστομένους

Αναπλάσεις στο Ιστορικό κέντρο και την Αριστομένους

Share This
Κλειστή θα είναι το επόμενο διάστημα η οδός Αριστομένους στο κέντρο της Καλαμάτας, από τη διασταύρωση της οδού Καίσαρη μέχρι τα φανάρια της οδού Φραντζή. Ο δρόμος κλείνει, προκειμένου να εκτελεστούν από το Δήμο τα προγραμματισμένα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας.
Ο δήμος Καλαμάτας μας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του έργου της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης , μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί τα παρακάτω:
Στην περιοχή που περικλείεται από την οδό Πολίτη και την πλατεία παρά την οδό Γορτυνίας και βόρεια μέχρι και την οδό Βιλεαρδουϊνου καθώς και σε τμήμα της περιοχής η οποία βρίσκεται ανατολικότερα της πλατείας Αγ. Ιωάννου και περιλαμβάνει το κηπάριο και πεζόδρομους ανατολικά της οδού Αγ. Ιωάννου και νότια της οδού Κυριακού, έχουν αποπερατωθεί οι εργασίες πλακόστρωσης.
Επίσης, σε αυτή την περιοχή έχουν εκτελεσθεί όλες οι υπόγειες εγκαταστάσεις, αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης και πυρόσβεσης. Στον άμεσο προγραμματισμό είναι η τοποθέτηση, σε αυτό το τμήμα, των υπέργειων εγκαταστάσεων του ηλεκτροφωτισμού (ιστοί-φωτιστικά σώματα κλπ), της ύδρευσης, της άρδευσης και της πυρόσβεσης (παροχές, κρουνοί, κλπ).
Στην οδό Βιλεαρδουίνου και βορειότερα στην οδό Ισαβέλλας έχουν εκτελεσθεί όλες οι προβλεπόμενες υπόγειες εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού, αποχέτευσης ομβρίων κλπ και στον άμεσο προγραμματισμό είναι η πλακόστρωσή τους, αμέσως μετά την επικείμενη παρέμβαση της ΔΕΗ για την υπογειοποίηση εκεί του δικτύου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages