Mικρά οδοιπορικά της ελιάς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Mικρά οδοιπορικά της ελιάς

Mικρά οδοιπορικά της ελιάς

Share This
Ιδιαίτερες μοναδικές διαδρομές που συνδυάζουν αγροτική παραγωγή, εμπόριο παραδοσιακών προϊόντων, γαστρονομία και πολιτισμό της Ελιάς, ακολούθησαν για λίγες μέρες στη Μεσσηνία δύο από τους μεγαλύτερους tour operators της Γαλλίας INTERMEDES και CLIO.
Οι γάλλοι ειδικοί σε θέματα τουρισμού κ.κ. Arnaud Hedouin και E. De Laubrie που ήρθαν στην Μεσσηνία με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δρόμοι της Ελιάς», και φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο ELITΕ Καλαμάτας, επισκέφτηκαν στη Μεσσηνία και Λακωνία, μνημεία και αξιοθέατα που συνδέονται με τον πολιτισμό της ελιάς, ελαιοτριβεία, επιχειρήσεις τυποποίησης κ.α. με τη συνοδεία μελών της επιστημονικής επιτροπής του Οργανισμού.
Σημειώνεται ότι τα μικρά οδοιπορικά της ελιάς, είναι μια πρόταση θεματικού τουρισμού του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δρόμοι της Ελιάς» η οποία είναι σε πλήρη ωρίμανση και πρόκειται να συμπεριληφθεί τον προσεχή Ιανουάριο σε καταλόγους μεγάλων tours operators του εξωτερικού με ειδίκευση στον θεματικό τουρισμό αρχής γενομένης από τη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages