Μάχες…χαρακωμάτων στη Ν.Δ. Μεσσηνίας ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μάχες…χαρακωμάτων στη Ν.Δ. Μεσσηνίας !

Μάχες…χαρακωμάτων στη Ν.Δ. Μεσσηνίας !

Share This
Ιδιαιτέρως υπερβολικές οι συμπεριφορές των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μεσσηνίας , σχετικά με το ότι υπερπροβάλλουν τα…αυτονόητα για τις όποιες ενέργειές τους αυτήν την κρίσιμη προεκλογική περίοδο !
Εννοείται ότι πρέπει κάποια πρόσωπα να φανούν στην κοινωνία, εννοείται ότι απαιτείται να ακουστεί και στα χωριά του συγκεκριμένου Νομού το πρόγραμμα και η φωνή της Ν.Δ.
Αλλά αυτός ο άκομψος διαγωνισμός για δημοσιότητα ορισμένων νεόκοπων Νεοδημοκρατών και η προσπάθεια για παραγκωνισμό άλλων γίνεται αντιληπτός και μόνο ενοχλεί και διχάζει αναίτια.
Γκρίνιες και μαχαιρώματα είναι η πραγματική εικόνα που κυριαρχεί και όχι όσα εικονικά περί σύμπνοιας και ομόνοιας ορισμένοι προβάλλουν.
Συγκεκριμένα κάποιοι …θυμήθηκαν τώρα τη Νέα Δημοκρατία και προσπαθούν να υπερκεράσουν άλλους με αποτέλεσμα να χωλόνονται στο τέλος άπαντες! Τα προσκείμενα στελέχη στην πρώην ΠΟΛ.ΑΝ. έχουν συγκροτήσει …μέτωπο εναντίων των λοιπών!
Αλληλοστηρίζονται και υποβλέπουν όλους τους άλλους , με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι εμφυλιοπολεμικό.Με λίγα λόγια , ήρθαν τα…άγρια να διώξουν τα ήμερα που λέει και ο θυμόσοφος λαός.
Ψίθυροι εμφανίζουν ορισμένους ιδίως από τους υποψηφίους να οργανώνουν με δικούς τους φίλους ,προβοκάτσιες εναντίον άλλων που κάνουν μεμονωμένα κάποιες περιοδείες.Μάλιστα ακόμη και οι…σύζυγοι έχουν μπει στη λογική της απαξίωσης των αντιπάλων, τη στιγμή που μάλιστα κουβαλούν αρνητικό ιστορικό από την παλιά τους ενασχόληση με τα μετόπισθεν κόμματος και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον …αρχηγό του κόμματός τους.
Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τα …παιχνιδάκια και απορούν με το IQ τόσο των συγκεκριμένων πολιτικών στελεχών, όσο και των διαφημιστών τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages