Διαλυμένο το ΠΑΣΟΚ με συγκέντρωση ήττας στη Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαλυμένο το ΠΑΣΟΚ με συγκέντρωση ήττας στη Καλαμάτα

Διαλυμένο το ΠΑΣΟΚ με συγκέντρωση ήττας στη Καλαμάτα

Share This
Οι τίτλοι τέλους για το ΠΑΣΟΚ που όλοι ξέραμε έπεσαν, για την Μεσσηνία τουλάχιστον, το βράδυ της Πέμπτης. Παρά την τεράστια κινητοποίηση που έκαναν όλα τα ενεργά στελέχη του Κομματος στην Μεσσηνία για την κεντρική προεκλογική ομιλία της Καλαμάτας μόνο 250 με 300 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Τόσους είδε η Αννα Διαμαντοπούλου να προσέχουν την ομιλία της το βράδυ στο Λιμάνι. Τόσο λίγοι σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και στιγμή. Μια εικόνα που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η λογική συνέχεια της Πανελλήνιας εικόνας. Χαμηλά ποσοστά, παράδοση πλήρης στην δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλες μετακινησεις ψηφοφορων και το κυριότερο, το μυαλό σε όσους έμειναν στην επόμενη μέρα.Ο νέος σχηματισμός που οραματίζεται ο Βενιζέλος, πιθανότατα με νέο ονομα και σύμβολα όλοι ξέρουν οτι πιθανότατα θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εκλογές. Και τα στελέχη της Μεσσηνίας οραματίζονται το δικό τους πολιτικό αύριο. Εκείνο που φαίνεται είναι οτι θα δοθεί μάχη για να κρατηθεί η εδρα της Νάντιας Γιαννακοπούλου καθώς υπάρχουν διαρροές τόσο πρός τα αριστερά όσο και στα δεξιά των απλών ψηφοφορων. Ο κόσμος της μεγάλης , μέχρι πρόσφατα παραταξης, είναι μπερδεμένος, απογοητευμένος και αβέβαιος για το αύριο.Ισως το βράδυ πράγματι να μετείχε στην τελευταία συγκεντρωση του ιστορικού κομματος στον νομό μας.
Για Κυβέρνηση Εθνικής συνευθυνης μίλησε η Αννα Διαμαντοπούλου που εξήγησε και τις βασικές γραμμές πολιτικής των δυο τελευταίων ετων. Έθεσε το ερώτημα, αν μπορεί κανείς να καταλάβει τι θα είχε γίνει στη χώρα μας αν το ΠαΣοΚ, δεν είχε πάρει τα μέτρα που πήρε τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση, χωρίς κόπο, χωρίς προγράμματα, χωρίς μεταρρυθμίσεις, χωρίς αλλαγή κουλτούρας», όπως «δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση εκτός ευρώ», τόνισε, σήμερα το βράδυ, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο λιμάνι της Καλαμάτας η Άννα Διαμαντοπούλου, μπροστά σε 250 – 300 κομματικά στελέχη κυρίως.Οπως γραφει και το Pelopsnews απο όπου και η φωτο η κ. Διαμαντοπούλου, έκανε αναδρομή σε δύσκολα χρόνια της Ελλάδας, τονίζοντας ότι μετά από 40 χρόνια τώρα βιώνουμε την πιο δύσκολη στιγμή. Μίλησε για την ένταξή μας στην ΟΝΕ, αλλά και για την πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση από ποτέ, που έχει μπροστά του το ΠαΣοΚ.
«Δεν σχηματίζεται κυβέρνηση από τους δύο μονομάχους που τροφοδοτούν ενσυνείδητα την τεχνητή πόλωση», επισήμανε, προσθέτοντας ότι την απάντηση στον φόβο για στην ακυβερνησία «μπορεί και οφείλει να τη δώσει ο ελληνικός λαός που κρατά το κλειδί των εξελίξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages