Σώθηκε από το μνημόνιο η σύμβαση της ΔΕΥΑΚ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σώθηκε από το μνημόνιο η σύμβαση της ΔΕΥΑΚ

Σώθηκε από το μνημόνιο η σύμβαση της ΔΕΥΑΚ

Share This
Διατήρησε την κυριαρχική της θέση η παράταξη Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που υποστηρίζεται από το ΠΑΜΕ, κατά τις εκλογές που έγιναν στο Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ, το οποίο επίσης πέτυχε, κατά τη διαπραγμάτευση με τη διοίκηση, τη διατήρηση της επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας του 2009, αποφεύγοντας μνημονιακές περικοπές.
Στις εκλογές εκτός από το Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο συμμετείχε και η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση.
Σε σύνολο εργαζομένων 86, ψήφισαν 71, βρέθηκαν 7 λευκά, 2 άκυρα και 62 έγκυρα. Έλαβαν: Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση 12 (1 έδρα για το Δ.Σ.), Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο 50 (6 έδρες για το Δ.Σ.).
Στο Δ.Σ. εκλέχθηκαν: Από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση (1 έδρα) ο Δημοσθένης Ρούμπος και από το Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο (6 έδρες) με αλφαβητική σειρά οι Βασίλης Αλεξανδρόπουλος, Βενετσάνος Δασκαλάς, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Γεώργιος Κρεμεζής, Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος, Σταυρούλα Στραβάκου.
Για την Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΔΕΥΑ εκλέχθηκαν: Από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση (1 έδρα) ο Νικήτας Βεργινάδης και από το Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο (3 έδρες) οι Παναγιώτης Κουφαλάκος, Γεώργιος Κρεμεζής και Σταυρούλα Στραβάκου.
Για το Εργατικό Κέντρο εκλέχθηκαν: Από το Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο (3 έδρες) οι Παναγιώτης Κουφαλάκος, Γεώργιος Κρεμεζής και Σταυρούλα Στραβάκου.
Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση δεν κατέλαβε έδρα.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν: Από το Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο (3 έδρες) οι Γεώργιος Αθανασόπουλος, Βασίλης Μουστάκας και Πέτρος Μπογέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages