Ομπρέλες ή στέγαστρα στην κεντρική πλατεία για τις καφετέριες; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ομπρέλες ή στέγαστρα στην κεντρική πλατεία για τις καφετέριες;

Ομπρέλες ή στέγαστρα στην κεντρική πλατεία για τις καφετέριες;

Share This
Λιγότερο απόλυτος εμφανίζεται πλέον ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, όσον αφορά τη θέση ότι μετά την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας η σκίαση των κοινόχρηστων χώρων των καφετεριών θα γίνεται αποκλειστικά με ομπρέλες και σε καμία περίπτωση με στέγαστρα.
Χθες επισκέφθηκαν το δήμαρχο επαγγελματίες της πλατείας και του είπαν ότι θα είναι καταστροφικό, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά γενικά για την κίνηση στο κέντρο της πόλης, το να μπουν ομπρέλες στην πλατεία, για το λόγο ότι αυτές δεν εξασφαλίζουν ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι, άρα ο κόσμος δε θα κάθεται στα μαγαζιά και θα μειωθεί η κυκλοφορία στο εμπορικό κέντρο.
Ο δήμαρχος ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους και απάντησε ότι θα γίνει αυτό που επιτρέπει ο νόμος, επαναλαμβάνοντας βέβαια ότι «τα ξώσπιτα» θα απομακρυνθούν. Απομάκρυνση των «ξώσπιτων» όμως δε σημαίνει οπωσδήποτε αντικατάστασή τους από ομπρέλες. Μέχρι πριν από κάποιους μήνες ο δήμαρχος προσέθετε ότι ο νόμος δεν επιτρέπει κάτι περισσότερο από ομπρέλες, τώρα όμως φαίνεται ότι αφήνει ανοιχτή μια χαραμάδα για κάποιου τύπου στέγαστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages