Σε 7 λεπτά Ασπρόχωμα-Αλλαγή!! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε 7 λεπτά Ασπρόχωμα-Αλλαγή!!

Σε 7 λεπτά Ασπρόχωμα-Αλλαγή!!

Share This
Επιτελους επίσημα παραδίδεται ο αυτοκινητοδρομος εντός Μεσσηνίας από την μεθαυριο Δευτέρα . Εφτά λεπτά θα είναι η διαδρομή από όταν μπαίνει κάποιος στην Μεσσηνία εως το νοσοκομείο. Σε δυο εβδομάδες υπάρχει στοχος να παραδοθεί και η εξοδος προς την ευθεία της Μεσσηνης δίπλα στο αεροδρομιο για όσους ταξιδευουν στην Νοτιο Μεσσηνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου “Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 23 Ιουλίου το τμήμα Αλλαγή- Θουρία του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης- Καλαμάτας.
Πρόκειται για οδικό άξονα μήκους 22 χλμ που ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο Κυπαρισσίας και καταλήγει στον ανισόπεδο κόμβο της εισόδου της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης, με το νέο τμήμα μειώνεται ο χρόνος μετακίνησης, από μισή ώρα σε λιγότερο από 10 λεπτά, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η οδική ασφάλεια.
«Η κατασκευή του τμήματος Αλλαγή – Θουρία ξεκίνησε το 2008, η συνολική του δαπάνη ανέρχεται σε 190 εκατομμύρια ευρώ και θα παραδοθεί ως σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, με αποπερατωμένους τρεις ανισόπεδους Κόμβους: Κυπαρισσίας, Αρφαρών και εισόδου Καλαμάτας. Οι κόμβοι αυτοί συνδέουν τον αυτοκινητόδρομο με το τοπικό δίκτυο και με την παλαιά (πλέον) εθνική οδό Τρίπολης – Μεγαλόπολης» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages