Γιάννης Ιωαννίδης: «Να γίνει ερασιτεχνική, η Γ’ Εθνική» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γιάννης Ιωαννίδης: «Να γίνει ερασιτεχνική, η Γ’ Εθνική»

Γιάννης Ιωαννίδης: «Να γίνει ερασιτεχνική, η Γ’ Εθνική»

Share This
Την ανάγκη ερασιτεχνοποίησης» της Γ' Εθνικής κατηγορίας επισήμανε με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθώς, σύμφωνα πάντα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, την Ελλάδα θα πρέπει να υπάρχουν μόνο δύο επαγγελματικές κατηγορίες, η «Super League» και η «Football League».
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, λοιπόν, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ανέφερε πως η Football League 2 δεν μπορεί να υπάρχει, ούτε ν' αντέξει επαγγελματικά συμβόλαιο ποδοσφαιριστών και προπονητών και θα πρέπει να γίνει ερασιτεχνικό το πρωτάθλημα.
«Για μένα πρέπει να είναι δύο οι επαγγελματικές κατηγορίες. Α' Εθνική και Β' Εθνική και όλα τα άλλα να είναι ερασιτεχνικά. Δεν μπορεί να υπάρχει Γ' εθνική και να σηκώνει βάρος με επαγγελματίες παίκτες, με προπονητές κτλ», είπε ο "ξανθός".
Και συνέχισε: «Θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο. Είναι πάρα πολλές οι τρεις επαγγελματικές κατηγορίες και μια χώρα όπως είμαστε εμείς 10-11 εκατομμυρίων δεν αντέχει». Επίσης είπε και τα εξής: «Η Β' εθνική χρειάζεται να είναι δυνατή γιατί οι νέοι παίκτες παίζουν στην Football League και τα αστέρα μετά έρχονται στην Σούπερ λίγκα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages