Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό συνεργάτη του σε διαφωνία για ναρκωτικά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό συνεργάτη του σε διαφωνία για ναρκωτικά

Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό συνεργάτη του σε διαφωνία για ναρκωτικά

Share This
Οι διαφορές για τη χασισοφυτεία που από κοινού καλλιεργούσαν και εκμεταλλεύονταν, ήταν η αιτία που ένας Αφγανός μαχαίρωσε έναν Πακιστανό την Παρασκευή στο χωριό Κρεμμύδια Μεσσηνίας.
Eιδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής, στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, συνελήφθη ένας 27χρονος Αφγανός από αστυνομικούς του Τμήματος Πύλου για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου Πακιστανού, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.
Ο 27χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο πήγαν στο σπίτι του 23χρονου, όπου μετά από πολύ έντονο επεισόδιο, τον τραυμάτισαν στο λαιμό με μαχαίρι τον 23χρονο και τράπηκαν σε φυγή.
Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Πύλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος, εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι όλοι μαζί καλλιεργούσαν σε δασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας δενδρύλλια κάνναβης. Μετά από επιχείρηση, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασώδη περιοχή 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 έως 1,5 μέτρα, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages