Τα λεφτά για τα σκουπίδια της Καλαμάτας είναι πολλά... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τα λεφτά για τα σκουπίδια της Καλαμάτας είναι πολλά...

Τα λεφτά για τα σκουπίδια της Καλαμάτας είναι πολλά...

Share This
«Χαμός» έχει γίνει μετά την δημοσιότητα του θέματος που πήγε να περάσει στα μουλωχτά από το περιφερειακό συμβούλιο και αφορά τα σκουπίδια δίπλα στο αεροδρόμιο αφού με την πρώτη αντίδραση των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχή που μάζεψαν περίπου 1000 υπογραφές μόνο σε δύο ημέρες! έχουν πανικοβληθεί οι «εγκέφαλοι» που σχεδίαζαν κάτι τέτοιο. Σήμερα μέτοχος από την εταιρία «ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ EE» σύμφωνα με καταγγελίες στο BEST παίρνει τηλέφωνα και προσπαθεί να πανικοβάλει κάποιους που έχουν υπογράψει κατά της εναπόθεσης των σκουπιδιών στην περιοχή τους λέγοντας τους ασυνάρτητα και γελοία... πράγματα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις υπογραφές των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής υπάρχει και η υπογραφή του κ. Χαϊδού(μία από τις δύο εταιρείες υποβολής για Μ.Π.Ε) που όπως έχει πει και δημόσια από το δελτίο ειδήσεων του BEST δεν επιθυμεί οποιανδήποτε συναλλαγή με τα σκουπίδια και είναι κατά! της εναπόθεσής τους στην περιοχή.
Διαβάστε ένα κομμάτι της περιβαλλοντικής μελέτης που έχει κατατεθεί από την εταιρία «ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ EE στην θέση Βάλτος του Τ.Δ. Σπερχογείας, Δ. Καλαμάτας, της Π.Ε. Μεσσηνίας» και βγάλτε τα συμπεράσματα σας τι πάνε να κάνουν δίπλα στο αεροδρόμιο και εκεί που θα καταλήγει ο νέος εθνικός δρόμος.
«Η παρούσα μελέτη αφορά την εγκατάσταση προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων τα οποία πρόκειται να αποθηκεύει προσωρινά σε διακεκριμένους χώρους του οικοπέδου ανά κατηγορία στερεού αποβλήτου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιβάλλει η νομοθεσία. Η εγκατάσταση θα δέχεται για προσωρινή αποθήκευση τα στερεά απόβλητα από εγκεκριμένους συλλέκτες και μεταφορείς και κυρίως από τον ίδιο, ο οποίος και θα αιτηθεί άδεια συλλογής και μεταφοράς στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ακολούθως αφού συγκεντρωθεί ικανοποιητική ποσότητα και μετά από διαλογή, όπου απαιτείται, τα στερεά απόβλητα θα μεταφορτώνονται σε ειδικά οχήματα αδειοδοτημένων μεταφορέων και θα προωθούνται προς τις εταιρείες ανακύκλωσης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages