Σαμαράς σε Μέρκελ: "Οι Έλληνες δεν θέλουμε να ζούμε με δανεικά" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σαμαράς σε Μέρκελ: "Οι Έλληνες δεν θέλουμε να ζούμε με δανεικά"

Σαμαράς σε Μέρκελ: "Οι Έλληνες δεν θέλουμε να ζούμε με δανεικά"

Share This
Μεγάλη επίσημη υποδοχή στο Βερολίνο του Μεσσήνιου Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά.
Παγκόσμιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επίσημη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο , με πάνω από 40 ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα να είναι στο Βερολίνο.
Η υποδοχή ήταν θερμή και σε λίγο όπως ανανκοινώθηκε από την Καγεκλαρία θα λάβει χώρα η κοινή συνέντευξη τύπου Μέρκελ -Σαμαρά.
Μέρκελ: Η Ελλάδα είναι μέρος της ευρωζώνης και θέλω να παραμείνει. Αυτό με οδηγεί σε όλες μου τις κινήσεις.Συζητήσαμε όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να ανκτήσουμε την εμπιστοσύνη. Περιμλενουμε από την λλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και πληροφορήθηκα για τις δράσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Περιμένουμε την έκθεση της Τρόικας. Είναι σημαντικό να υποστήριξουμε τον Σαμαρά και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Είμαστε αρωγός στην πρσπάθεια της Ελλάδας.
Σαμαράς: Η νέα κυβέρνηση θα φέρει αποτελε΄σματα. Αυτή την στοιγμή εξαλείφουμε δύο ελλείμματα. Το δημοσιονομικό και αυτό της αξιοπιστίας. Είμαστε ένας υπερήφανος λαός. Δεν μας αρέσει να ζούμε από δανεικά. Η Ελλάδα έχει φυσικούς πόρους. Έχει δυναμικούς και μορφωμένους ανθρώπους. Χρειάζεται η ανάπτυξη. Αυτό θα σηματοδοτήσιε την δύναμη της ίδιας της Ευρώπης. Σήμερα καναμε μόνο την αρχή στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες για ένα νέο ξεκίνημα. Ξεκινάμε σωστά, ελπίζουμε να έχουμε και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages