Προκαλούν ξανά οι Αλβανοί σε ιστορικό τόπο-Χρυσή Αυγή τους χρειάζεται - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προκαλούν ξανά οι Αλβανοί σε ιστορικό τόπο-Χρυσή Αυγή τους χρειάζεται

Προκαλούν ξανά οι Αλβανοί σε ιστορικό τόπο-Χρυσή Αυγή τους χρειάζεται

Share This
Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας για το θέμα που έχει προκύψει με την ομάδα Αλβανών που μέσα από βίντεο το οποίο έχει γυριστεί στον Χελμό όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται και που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, προκαλούν τους Έλληνες, καίγοντας την ελληνική σημαία και απειλώντας.
Ο ιστορικός Σύλλογος καλεί τους αρμόδιους φορείς να εντοπίσει τους υπεύθυνους του συγκεκριμένου βίντεο και κυρίως αυτής της χυδαιότητας προς τα ματωμένα χώματα των Καλαβρύτων αλλά και ολόκληρης της χώρας, να τους συλλάβει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.
Η ελληνική σημαία είναι ένα σύμβολο για εμάς. Έχουμε πολεμήσει με αίμα για αυτήν τόσο εμείς οι Καλαβρυτινοί όσο και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες και δεν θα αφήσουμε κανέναν να την ατιμώσει με οποιονδήποτε τρόπο.
Αύριο Παρασκευή θα επικοινωνήσουμε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων και θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε στην μήνυση κατά αγνώστων, ενώ το νομικό τμήμα του Συλλόγου μας ήδη εξετάζει τις περαιτέρω κινήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages