Καταληψη Φοινικούντας από Αραβες και Πρωθυπουργό του Κατάρ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καταληψη Φοινικούντας από Αραβες και Πρωθυπουργό του Κατάρ

Καταληψη Φοινικούντας από Αραβες και Πρωθυπουργό του Κατάρ

Share This
O Πρωθυπουργός του Κατάρ Σείχης Χαμάντ Αλ Θανί ήταν ο επισκέπτης που γοητεύθηκε από την Φοινικούντα και βρέθηκε με το πολυτελές σκάφος του για διακοπές. Οι Αραβες στην κυριολεξία κατέλαβαν την όμορφη Μεσσηνιακή περιοχή αφού στο υπερπολυτελές Γιότ που είναι το έκτο μεγαλύτερο στον κόσμο φιλοξενούνταν η Οικογένεια του Σείχη αλλά και δεκάδες φίλοι μαζί με πολυαριθμο προσωπικό και άνδρες ασφαλείας. Η τεραστίων διαστάσεων θαλαμηγός με Ελληνα καπετάνιο , του οποίου μάλιστα η σύζυγος είναι από την περιοχή, έδεσε μπροστά από την παραλία του Μακρυνάμου την Κυριακή το πρωί και η παρέα του Σείχη βγήκε για μπάνιο με δύο σκάφη που πηγαινοερχόνταν στην ακτή.
Λίγο αργότερα η Θαλαμηγός , από τις μεγαλύτερες και πολυτελέστερες στον κόσμο, μετακινηθηκε μπροστά από την Φοινικούντα και οι επιβάτες της βγήκαν στο χωριό, ενώ με φουσκωτά επίσης πολλοί από τους επιβαίνοντες έκαναν μπάνιο σε μια άλλη παραλία της περιοχής την Λούτσα.
Ο Χαμάντ ιμπν Τζαμπρ αλ Θανί (πλήρες όνομα: Sheikh Hamad ibn Jassim Bin Jabor Al Thani) είναι μέλος της Βασιλικής Δυναστείας του Κατάρ και πρωθυπουργός από το 2007. Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό “Time” για τα «Πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως» για το έτος 2012 και είναι εξάδελφος του σημερινού εμίρη Χαμάντ ιμπν Χαλίφα αλ Θανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages