Ρολά κατεβάζει την Τετάρτη όλη η χώρα... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ρολά κατεβάζει την Τετάρτη όλη η χώρα...

Ρολά κατεβάζει την Τετάρτη όλη η χώρα...

Share This

«Παραλύει» η χώρα την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου λόγω της γενικής 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα.
Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές και δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, έμποροι, δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι και βιοτέχνες, με τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα να μένουν κλειστά.
Στην απεργία συμμετέχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα:
-Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.Από τις 9.00-21:00  
-Το μετρό θα λειτουργήσει κανονικά όλο το 24ωρο
-Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.
Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, ενώ οι δημοσιογράφοι θα κάνουν στάση εργασίας από τις 11:00-15:00, με εξαίρεση την κάλυψη των κινητοποιήσεων.
Παράταση των κινητοποιήσεών τους, έως το τέλος του μήνα, αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, ενώ άλλοι 16 Σύλλογοι (Ρεθύμνου, Ιωαννίνων, Δωδεκανήσων, Πέλλας, Κερκύρας, Ηρακλείου, Ηλείας, Αργολίδας, Ευβοίας, Μαγνησίας, Λασιθίου, Ξάνθης, Έβρου, Μεσσηνίας, Θεσπρωτίας και Λακωνίας) δεν έχουν υιοθετήσει την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για αναστολή της κινητοποίησης, με αποτέλεσμα χιλιάδες ασφαλισμένοι να είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τα φάρμακά τους ή να τα αναζητούν σε άλλες περιοχές, όπου τα φαρμακεία χορηγούν με πίστωση.
Τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν δικαστές και εισαγγελείς τους από τις 10.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου έως και έως τις 20 Οκτωβρίου.
Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα ξεκινήσει στις 11.00 στο Πεδίον του 'Αρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages